NRJ:n aamujuontajat kaapattiin metsään! – Radio NRJ Finland

NRJ:n aamujuontajat kaapattiin metsään!

Radio NRJ:n aamulähetyksessä tapahtui perjantaina 6:50 yllättävä käänne, kun aamujuontajat Janne ja Jere häädettiin studiosta, heidän taskunsa tyhjennettiin ja miehet käskettiin tuottajan auton kyytiin kohti tuntematonta määränpäätä.

NRJ:n keskipäiväjuontaja Julianna Jokela ja somemanageri Riikka ”Ritu” Karjalainen järjesti Janne Lehmoselle ja Jere Jääskeläiselle unohtumattoman yllätyksen, kun vain tunnin lähetyksen jälkeen mimmit astuivat ovesta sisään, hyppäsivät puikkoihin ja lähettivät miehet matkaan. ”Se on pojat sellainen juttu, että mua on rääkätty lähetyksessä niin paljon, että nyt tulee kosto!”, Julianna ilmoitti, viitaten NRJ:n Aamun Minuuttikisassa tekemiinsä erilaisiin tehtäviin, mm. merisään lukemiseen niin, että jääpaloja pudotettiin hänen paitansa sisään.

Autossa Jannen ja Jeren silmät sidottiin ja heidät vietiin n. 32 kilometrin päähän, Kirkkonummen Tampajantielle, jonne he jäivät pienen mukaan annetun repun kanssa. Repussa heillä oli vesipullot, taskulamppu, kompassi, vanha Nokian kapulakännykkä, sen laturi, gps-paikannin, NRJ-kangaskasseja valuutaksi, evässämpylät, sekä 5 euroa rahaa mieheen. Tehtävänä oli suunnistaa takaisin toimistolle aamulähetyksen loppuun, eli klo 10 mennessä.

NRJ:n Aamussa seurattiin poikien matkaa lähetyksen loppuun asti vanhan nokialaisen välityksellä ja vaikka Jere kertoi itsevarmana osallistuneensa Jukolan viestiin ja osaavansa suunnistaa kaksikon takaisin, ei jännittäviltä käänteiltä säästytty. Ensimmäinen Jannen ja Jeren kohtaama henkilö ulkoilutti kahta hyvin suurta koiraa.

”Hän kertoi meille, missä me ollaan – ja nyt me päästiin bussilla Veikkolaan!”, Jere kertoi puhelimessa lähetykseen. ”Rahat ei riittäneet Helsinkiin asti.”

Veikkolan Neste-huoltoasemalle NRJ:n aamukaksikko sitten jämähtikin pidemmäksi aikaa. Mukaan pakatusta 10 eurosta ahaa oli tässä vaiheessa jäljellä enää 3,40€ ja sen Janne ja Jere päättivät pelata huoltoaseman pelikoneessa.

”Tuplattiin ja kaikki meni”, raportoi Janne.

Sen jälkeen alkoivat neuvottelut mahdollisesta kyydistä. Paikalla oli rakennusmiehiä, jotka olivat menossa väärään suuntaan, sekä vanhempi naishenkilö, joka oli menossa salille. Jonkin aikaa näytti siltä, että pojilla ei ole mahdollisuuksia palata Helsinkiin omin voimin, mutta sitten bussipysäkiltä löytyi pelastava enkeli.

”Täällä on ihana, ystävällinen Paula-rouva, joka lainaa meille rahaa. Me noustaan kohta bussiin!”, Jere ilmoitti.

Paula-rouva ei halunnut puhua suoraan lähetykseen, mutta huikkasi heipat puhelimeen ja hellyyttävä: ”Mä haluan auttaa nää pojat pois Kirkkonummen metsistä.”

Janne ja Jere selviytyivät siis takaisin Helsinkiin, mutta ehtivätkö he ennen klo 10 takaisin NRJ:n studioille? Kuuntele podcast tästä!