Robin Packalen: ”Sitä mä teen joskus iltaisin, menee tosi myöhään” – Radio NRJ Finland

Robin Packalen: ”Sitä mä teen joskus iltaisin, menee tosi myöhään”

Uudella sinkullaan kansainvälisille markkinoille tähtäävä Robin Packalen kertoo NRJ:n haastattelussa, ettei juurikaan vietä aikaansa puhelinta selaillen.

Suomessa merkittävän uran tehnyt 20-vuotias Robin Packalen on suunnitellut kansainvälistä uraa jo kuusi vuotta. Poppari on jo kauan elänyt hektistä arkea useamman maan välillä: Silloin kun Suomessa ei ollut keikkoja, hän lensi jonnekin päin Eurooppaa valmistelemaan englanninkielistä musiikkia.

–       Jengi jotenkin luulee että mä en tee mitään kiertueen välipäivinä. Ihan kuin ottaisin vaan iisiä kotona ja tuijottelisin seinään, Packalen toteaa huvittuneena.

Packalenin viikot ovat kiireisiä, mutta vapaa-ajallaankaan artisti ei halua linnoittautua yksin kotiin, vaan näkee mielummin kavereita. Artisti kertoo, ettei loju kotona kännykkää selaillen tai seuraa mitään sarjoja, mutta osti vähän aikaa sitten pleikkarin vain yhtä peliä varten.

–       Ostin playseatin, eli tuolin, jossa on ohjain ja polkimet. Ja sit mä ostin F1-pleikkapelin.

–       Mun piti hankkia koko setti, kun ei mulla ollut edes pleikkaria, artisti nauraa.

Haastattelussaan Packalen myös muun muassa pohti, miten kansainväliset musiikkimarkkinat eroavat suomalaisista ja kertoo arastelivatko inttikaverit häntä armeijassa.

Lataa tiedostona