Ohjelmat – Radio NRJ Finland

Ohjelmat

 

TUTUSTU JUONTAJIIN

Janne Lehmonen

Janne on ihminen, jonka silmissä vilkkuu sydämet ja hänen naurunsa saa suurimmalle tosikollekin hymyn korviin.

Rap on miehellä syvällä verissä ja tyttöystävä tulee aina ykkösenä.

Janne tanssii aina kun jossain kuuluu musiikki ja läppä lentää samaan tahtiin!

Julianna Jokela

Julianna on Porist ja sen vuoksi aina kaikki eivät häntä ymmärrä toimistolla.

Temperamenttinen mimmi on varustettu äärettömän kovalla kilpailuvietillä, joten "leikkisästi" ei hänen kanssaan kannata lähteä pelaamaan. Se on ehkä jopa mahdotonta.

Tämän kovaäänisen porilaisen yleensä kuulee ennen kuin ehtii nähdä ja naurua ja vauhdikasta menoa on tässä seurassa aina. Juliannan – tai tuttujen kesken JJ:n – erikoistaitona on ehdottomasti hänen kykynsä rikkoa puhelimen näyttöjä.

Jos haluat aloittaa small talk -keskustelun JJ:n kanssa, kysy ihmeessä, monesko näyttö tai puhelin hänellä on menossa.

Veronica Verho

Veronica on monille tuttu Youtuben ihmeellisestä maailmasta vloggaaja Mariieveronicana.

Häntä on helppo kuvailla puheliaaksi hetkeen heittäytyjäksi, eikä sen myötä lähetyksistä varmasti vauhdikkaita käänteitä ja hauskoja yllätyksiä tule puuttumaan.  

Sielunmaisemaa tubevelho maalailee auringon, glitterin ja tatuointien maailmasta. Toteemieläintä kysyttäessä Veronica vastaa hetkeäkään empimättä ”yksisarvinen”.

Pirteän tubettajan voi myös bongata keikoilla ja festareilla änkemässä aina kohti eturiviä.

Jere Jääskeläinen

NRJ:n Aamun Jere on toimituksemme Pohjanmaan vahvistus. Tämä Seinäjoen lahja NRJ:lle on kaikkien kaveri, jolta irtoaa jerry tilanteessa kuin tilanteessa. Eri asia ymmärtääkö niitä aina kukaan.

Jos jälkiruokasi on näpistetty tai huomaat että studiosta on tehty eläintarha, on Jere todennäköisemmin asialla. Tältä Bounty-fanilta voi nimittäin odottaa mitä vaan.

Joskus jopa liiankin isolla itseluottamuksella varustettu aamujuontaja on julistanut, että hänet on mahdotonta saada yllätetyksi, mutta hän itse osaa todella yllättää työkaverinsa ja kuulijat.

Alexander Eklund

Alexander Eklund, kavereiden kesken Allu, on tuttu ääni NRJ:n Iltapäivistä.

Allu ei käy energiajuomilla vaikka siltä hän kuulostaakin, miehestä kun löytyy virtaa koko NRJ:n toimituksen edestä.

Tämä tyylilleen uskollinen räppipää tietää kaiken uusimmista vaatetrendeistä, ja näitä vinkkejä hän mielellään myös jakaa kollegoilleen.

Eli halusit sitten kuulla muodin uusista tuulista tai jotain jenkkiräpistä, on Allu se kenen puoleen pitää kääntyä.

Ritu

Tämä helsinkiläistynyt ivalolainen on asunut pääkaupunkiseudulla jo yli 10 vuotta, mutta lappilaisuus ei lähde hänestä kulumallakaan.

Toimituksen rääväsuuna tunnettu neiti ei puhuessaan (saati nauraessaan) paljon volyymia säästele, ja tämä ei todellakaan jää keneltäkään huomaamatta. Ritu onkin yksi syy siihen miksi toimituksessamme käytetään kuulosuojaimia.

Ritua voisi luonnehtia toimituksemme ilopilleriksi. Työkaverit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä hymytyttö ei osaa huonolla tuulella edes ollakaan.

Mutta yksi vika hänessä on: Ritu on vuosien varrella kehittänyt vakavan pakkomielteen Niken tennareihin. ”Toiset kerää postimerkkejä, toiset Niken lenkkareita”, perustelee Ritu kokoelmaansa.