Ohjelmat – Radio NRJ Finland

Ohjelmat

NRJ Aamu – Arkisin 6-10

Janne ja Jere pistää tyrät ryskymään joka arkiaamu klo 6-10! Aamujen parhaalla radiobuffetaamiasella kundien hulluimmat stoorit ja mietteet maailman meiningistä. 

NRJ Päivä – Arkisin 10-14

NRJ:n Päivä on paras työkaverisi! Se tyyppi, jolle voit laittaa viestiä kokouspöydän alta kesken päivän ja joka antaa lisää potkua päiviin  soittamalla eniten hetken parhaita hittejä. 

NRJ Iltapäivä – ma-to 14-18

Vaihda liika kahvinjuonti ja tyhjäkäynti työpaikalla Allun tuplaenergialla ja parhaalla hittimusiikilla pakattuun iltapäivälähetykseen.

NRJ TOP 10 – ma-to 18-19

NRJ:llä otetaan maanantaista torstaihin klo 18-19 selvää siitä, mitkä 10 hittiä ovat ylitse muiden! Mitä NRJ:llä tuolloin soi, sen päätät sinä äänestämällä!

NRJ:n Verho Show - ma-to 19-21 & pe 14-18

Onko kukaan koskaan pyytänyt sua olemaan ”verhot auki”? Oletko ikinä ajatellut, miltä se kuulostaa? Nyt on nimittäin Verho auki! 

NRJ:n Perjantai – Perjantaisin 18-21

Alexander Eklund isännöi NRJ:llä viikonlopun vauhdikkaimpia etkoja!

Eurohot 30 – La 10-12 & Su 22-24

Mitä Euroopassa kuunnellaan? Ritu listaa soitetuimmat kappaleet NRJ kanavilta ympäri Eurooppaa!

NRJ Extravadance – Pe & La 01-06

NRJ Extravadance tuo Suomen ja maailman nimekkäimmät DJ-tähdet radioosi. Elektronisen tanssimusiikin parhaat sekä tuoreimmat biisit!

 

TUTUSTU JUONTAJIIN

Janne Lehmonen

Janne on ihminen, jonka silmissä vilkkuu sydämet ja hänen naurunsa saa suurimmalle tosikollekin hymyn korviin. Rap on miehellä syvällä verissä ja tyttöystävä tulee aina ykkösenä. Janne tanssii aina kun jossain kuuluu musiikki ja läppä lentää samaan tahtiin!

 

Jere Jääskeläinen 

NRJ:n Aamun Jere on toimituksemme Pohjanmaan vahvistus. Tämä Seinäjoen lahja NRJ:lle on kaikkien kaveri, jolta irtoaa jerry tilanteessa kuin tilanteessa. Eri asia ymmärtääkö niitä aina kukaan. Jos jälkiruokasi on näpistetty tai huomaat että studiosta on tehty eläintarha, on Jere todennäköisemmin asialla. Tältä Bounty-fanilta voi nimittäin odottaa mitä vaan. Joskus jopa liiankin isolla itseluottamuksella varustettu aamujuontaja on julistanut, että hänet on mahdotonta saada yllätetyksi, mutta hän itse osaa todella yllättää työkaverinsa ja kuulijat.

 

Julianna Jokela 

Julianna on Porist ja sen vuoksi aina kaikki eivät häntä ymmärrä toimistolla. Temperamenttinen mimmi on varustettu äärettömän kovalla kilpailuvietillä, joten "leikkisästi" ei hänen kanssaan kannata lähteä pelaamaan. Se on ehkä jopa mahdotonta. Tämän kovaäänisen porilaisen yleensä kuulee ennen kuin ehtii nähdä ja naurua ja vauhdikasta menoa on tässä seurassa aina. Juliannan – tai tuttujen kesken JJ:n – erikoistaitona on ehdottomasti hänen kykynsä rikkoa puhelimen näyttöjä. Jos haluat aloittaa small talk -keskustelun JJ:n kanssa, kysy ihmeessä, monesko näyttö tai puhelin hänellä on menossa.

Alexander Eklund

Alexander Eklund, kavereiden kesken Allu, on tuttu ääni NRJ:n Iltapäivistä. Allu ei käy energiajuomilla vaikka siltä hän kuulostaakin, miehestä kun löytyy virtaa koko NRJ:n toimituksen edestä. Tämä tyylilleen uskollinen räppipää tietää kaiken uusimmista vaatetrendeistä, ja näitä vinkkejä hän mielellään myös jakaa kollegoilleen. Eli halusit sitten kuulla muodin uusista tuulista tai jotain jenkkiräpistä, on Allu se kenen puoleen pitää kääntyä.

 

Veronica Verho

Veronica on monille tuttu Youtuben ihmeellisestä maailmasta vloggaaja Mariieveronicana. Häntä on helppo kuvailla puheliaaksi hetkeen heittäytyjäksi, eikä sen myötä lähetyksistä varmasti vauhdikkaita käänteitä ja hauskoja yllätyksiä tule puuttumaan.  Sielunmaisemaa tubevelho maalailee auringon, glitterin ja tatuointien maailmasta. Toteemieläintä kysyttäessä Veronica vastaa hetkeäkään empimättä ”yksisarvinen”. Pirteän tubettajan voi myös bongata keikoilla ja festareilla änkemässä aina kohti eturiviä.

 

Riikka Karjalainen 

Tämä helsinkiläistynyt ivalolainen tottelee paremmin nimeä Ritu. Vaikka Ritu on asunut pääkaupunkiseudulla jo yli 10 vuotta, ei lappilaisuus lähde hänestä kulumallakaan. Toimituksen rääväsuuna tunnettu neiti ei puhuessaan (saati nauraessaan) paljon volyymia säästele, ja tämä ei todellakaan jää keneltäkään huomaamatta. Ritu onkin yksi syy siihen miksi toimituksessamme käytetään kuulosuojaimia. Ritua voisi luonnehtia toimituksemme ilopilleriksi. Työkaverit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä hymytyttö ei osaa huonolla tuulella edes ollakaan. Mutta yksi vika hänessä on: Ritu on vuosien varrella kehittänyt vakavan pakkomielteen Niken tennareihin. ”Toiset kerää postimerkkejä, toiset Niken lenkkareita”, perustelee Ritu kokoelmaansa.