Ohjelmat – Radio NRJ Finland

Ohjelmat

 

TUTUSTU JUONTAJIIN

Jenni Haapala

Oon vuonna 2010 helsinkiläistynyt rempseä ja rönsyilevä Oulun likka, jonka vois tän Oulun murteen perusteella olettaa muuttaneen Helsinkiin noin viikko sitten.

Oon aina luottanut siihen, että asiat järjestyvät ja osittain myös siksi oon mukavuudenhaluinen haaveilija. Suurin osa mut tuntevista kuvailee mua hauskaksi hassuttelijaksi, jonka huumorintaju jättää monesti kysymysmerkkejä ilmaan - onko tuo Haapala tosissaan vai ei?

Rakastan mun perhettä, ystäviä ja uutta kotia, jonne saan viimeisen taulun naputeltua seinään varmaan siinä vaiheessa, kun lento avaruuteen maksaa enää satasen.

En punnitse ruokia enkä itteäni, en sylje kuppiin enkä tykkää valittamisesta. Urheilen ja laiskottelen, mökkeilen ja matkustelen ja oon sinut sekä släbäreissä että korkkareissa. Jos muuten joskus haluat tulla mun keittiöön, tarjoilen sulle todennäköisesti jauhelihakastiketta ja pottuja, tai makkarakeittoa.

 

Niko Nousiainen

Niko on koko kansan velikulta ja monessa sopassa keittynyt viihdealan konkari.

Itseään YES-maniksi tituleeraava mies pyrkii sanomaan kaikille tilaisuuksille kyllä, mikä ajaa hänet monesti mielenkiintoisiin tilanteisiin.

Tämä toimintaa rakastava mies on löytänyt itsensä niin Turkista matkaoppaana, kiinteistövälittäjänä, stripparina kuin astronauttitesteistä!

Nyt hän on lopettanut ympäriinsä sinkoilun ja pyrkii asettumaan aloilleen radiossa NRJ:n Afterworkissa klo 14-18.

Julianna Jokela

Julianna on Porist ja sen vuoksi aina kaikki eivät häntä ymmärrä toimistolla.

Temperamenttinen mimmi on varustettu äärettömän kovalla kilpailuvietillä, joten "leikkisästi" ei hänen kanssaan kannata lähteä pelaamaan. Se on ehkä jopa mahdotonta.

Tämän kovaäänisen porilaisen yleensä kuulee ennen kuin ehtii nähdä ja naurua ja vauhdikasta menoa on tässä seurassa aina. Juliannan – tai tuttujen kesken JJ:n – erikoistaitona on ehdottomasti hänen kykynsä rikkoa puhelimen näyttöjä.

Jos haluat aloittaa small talk -keskustelun JJ:n kanssa, kysy ihmeessä, monesko näyttö tai puhelin hänellä on menossa.

Veronica Verho

Veronica on monille tuttu Youtuben ihmeellisestä maailmasta vloggaaja Mariieveronicana.

Häntä on helppo kuvailla puheliaaksi hetkeen heittäytyjäksi, eikä sen myötä lähetyksistä varmasti vauhdikkaita käänteitä ja hauskoja yllätyksiä tule puuttumaan.  

Sielunmaisemaa tubevelho maalailee auringon, glitterin ja tatuointien maailmasta. Toteemieläintä kysyttäessä Veronica vastaa hetkeäkään empimättä ”yksisarvinen”.

Pirteän tubettajan voi myös bongata keikoilla ja festareilla änkemässä aina kohti eturiviä.