NRJ mobiilisovellus – Radio NRJ Finland

NRJ mobiilisovellus

 

LATAA APPLE APP STORESTA JA GOOGLE PLAY STORESTA:

NRJ FINLAND

appstore playstore

 

Radio NRJ:n kuuluvuusalue on kaikkialla, mihin verkkoyhteydet yltävät – ja yksikään radio ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä! NRJ:n mobiilisovellus on nyt täysin uusi: mobiilisovellus tuo yhden hipaisun päähän niin NRJ:n suoran radiolähetyksen kuin NRJ:n omat genreradiot: kotimaisen musiikin ystäville tarkoitettu Suomihitit, iiseihin vapaahetkiin istuva Lounge, kuntoilua ajatellen rakennetut Running ja Fitness, sekä viikonloppujuhlien erikoiskanava Dance.

Sovelluksesta pääset kuuntelemaan NRJ:ä livenä – jopa heräämään siihen sisäänrakennetun herätyskellon avulla –, arvioimaan kanavalla soivia kappaleita ja mikäli et kuullut livenä kaikkea, lähetysten podcastit löytyvät sovelluksesta myös. Lisäksi genreradiot tarjoavat rajattomasti musiikkia sen hetkisen tunnelman mukaisesti, kaikki yhdeltä alustalta.

NRJ:n aiempi mobiiliradio kehitettiin Suomessa. Kyseessä ei siis ole vanhan sovelluksen päivitys, vaan täysin uusi, ranskalaisen NRJ Groupin suunnittelema sovellus tulee ladata uudelleen.