Vilma Alina ja Teflon Brothers tekivät deittailusta biisin – Radio NRJ Finland

Vilma Alina ja Teflon Brothers tekivät deittailusta biisin

Vilma Alinan uudella singlellä vierailee Teflon Brothers, joka ei ole koskaan aiemmin vieraillut yhdenkään artistin kappaleella. Uusin single, "Juha88" kertoo nykypäivän deittailukulttuurista. Kappaaleesta ei alunperin pitänyt tulla sinkku lainkaan, mutta toisin kävi.

Laulaja-lauluntekijä Vilma Alinan kappale lähti hänen omien sanojensa mukaan aluperin vitsistä ja kun sitä esiteltiin levy-yhtiölle, hän sanoi suoraan: ”varautukaa, tää ei oo sit mikään sinkkubiisi”. Kappaleella kerrotaan nettideittailun haasteista ja siitä, kuinka aina ei tapaakaan treffeillä sitä, mitä odotti.

Teflon Brothers oli kuullut demon myös ja innostunut siitä niin kovasti, että ehdotti feattaamista kappaleella.
”Kun kuulimme biisin ensimmäistä kertaa niin meille tuli fiilis, että voitais olla Vilmalle iän puolesta Juhia. Muutenkin ajattelin, että olisi hauska saada biisiin myös Juhan näkökulma”, Teflon Brothersin Pyhimys kertoo.

juha88
Vilma Alina feat. Teflon Brothers: Juha88

Kappale oli saanut alkunsa, kun Pekka Ruuska oli ehdottanut Vilma Alinalle biisi-ideaksi nykyajan deittailukulttuuria. Vilma oli innostunut asiasta heti.
”Joo, sen biisin nimi vois olla Juha88”, laulajatar kertoo heittäneensä ideaan. Vitsistä lähtenyt idea saikin kohta ympärilleen tarinan ja Vilman epäilyksistä huolimatta siitä tuli myös sinkku.

Kuuntele kappale: