Viikon levy: Benjamin – Fingerprints – Radio NRJ Finland

Viikon levy: Benjamin – Fingerprints

Nousevan suomalaisen supertähden Benjaminin uusi single Body julkaistiin maaliskuun alussa. Kappale esitteli entistä aikuisemman ja rohkeamman Benjaminin. Biisi antoi hyvin osviittaa Benjaminin debyyttialbumista Fingerprints, joka ilmestyi hänen syntymäpäivänään 15. huhtikuuta.

– Aika uskomaton fiilis, että nyt ensimmäinen levyni julkaistaan! Olen saanut tehdä töitä alan parhaiden tyyppien kanssa ja lopputulos on myös sen kuuloinen. Olen saanut olla mukana vaikuttamassa suurimpaan osaan levyn biiseistä: siksi se myös kuulostaa ja tuntuu siltä kuin sen pitääkin. Toivottavasti kuuntelijat tykkäävät, tälle levylle olen antanut kaikkeni, Benjamin fiilistelee.

Benjaminin ura on kovassa nousussa Espanjassa, jossa hänen esikoissinkkunsa Underdogs nousi hitiksi. Se oli kovassa soitossa muun muassa yhdellä maan suurimmista hittikanavista, Los 40 Principalesilla, jolla on 3,5 miljoonaa kuulijaa.

Viime vuonna Benjamin esiintyi Espanjassa lähes kymmenen kertaa, muun muassa maan suurimpien starojen ja maailmantähtien rinnalla keväällä Primavera Pop -tapahtumassa Madridissa ja Barcelonassa sekä loppuvuodesta 15 000 ihmisen edessä Coca Cola Music Experience -konsertissa Madridissa.

Benjaminilla on Espanjassa jo paljon faneja: kirkuvien teinien laumat seurasaavat kadulla, ihmiset pysäyttelevät kuviin,  nimmaritilaisuudet kestävät tuntikausia ja keikoilla eturivit ovat täynnä itkeviä tyttöjä. Innokkaimmat ihailijat päivystävät yötä päivää hotellien ulkopuolella.

Benjaminin debyytti-EP Square One julkaistiin toukokuussa 2015. Tällä hetkellä hän työstää esikoisalbumiaan, joka ilmestyy huhtikuussa.

Benjamin nousi suuren yleisön tietoisuuteen luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 325 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on jo useamman vuoden säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita.

instagram.com/benjaminpeltonen
twitter.com/niclasbenjamin
facebook.com/benjaminmusicofficial