Uuden Musiikin Perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden Musiikin Perjantai

Perjantaina on julkaistu valtavasti uutta, hottia musiikkia. Tästä listasta löytyy varmasti taas jokaiselle se viikonlopun käynnistyskappale!

JVG: Hehkuu
JVG:n uutuusbiisi löytyy tietenkin myös NRJ Fresh -soittolistalta. Kappale on paitsi Villen ja Jaren, myös Antti Riisi Riihimäen ja Teemu Brunilan säveltämä ja sanoittama. VilleGalle kertoo tiedotteessa kappaleesta:
”Tehtiin vähän erilainen JVG biisi tällä kertaa. Päästiin Koutsin kans lauluhommiin. Lauletaan tätä sit jengin kans Hartsun keikoilla ja kesän festareilla”.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

Charlie Puth: We Don’t Talk Anymore feat. Selena Gomez
Kappaleen virallinen singlejulkistus oli eilen ja se on kolmas single Charlie Puthin ”Nine Track Mind”-albumilta. Puthin itse tuottama kappale on Selena Gomezin ja Puthin kirjoittama, yhteistyössä ovat olleet myös Hindlin ja Jacob Kasher. Aiemmin tänä vuonna Puth on kertonut, että Gomez äänitti kappaleen osuutensa hotellihuoneen vaatekomerossa. Kappale on kuultavissa myös NRJ Fresh -soittolistalla.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

David Guetta: This One’s For You feat. Zara Larsson
Ranskalainen DJ, David Guetta ja ruotsalainen laulajalahjakkuus Zara Larsson julkaisivat juuri jalkapallon EM -kisojen tunnuskappalen (UEFA Euro 2016), jota varten Guetta pyysi fanejaan äänittämään lauluaan. Yli miljoona ihmistä on siis osallistunut kappaleen tekoon. Kappaleen voi kuunnella myös NRJ Fresh -listalla.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

Justin Timberlake: Can’t Stop The Feeling
Justin Timberlaken pitkään odotettu uutuusbiisi on DreamWorksin ”Trolls”-animaation tunnuskappale. Sille julkaistaan myöhemmin tänään virallinen musiikkivideo, aiemmin on julkaistu myös video, jolla ”Trolls” ääninäyttelijät jammailevat kappaleen tahtiin. Viikko sitten julkaistua videota on katsottu jo järisyttävät 16 miljoonaa kertaa YouTubessa ja kappaletta on kuunneltu samassa ajassa Spotifyssa lähes 15 miljoonaa kertaa. Todellinen hitti siis kyseessä.

Kuva: RCA Records
Kuva: RCA Records

Dua Lipa: Hotter Than Hell
Puoliksi albaanialainen ja puoliksi britti laulajalupaus, Dua Lipa, julkaisee täyspitkän debyyttialbuminsa myöhemmin tänä vuonna ja ”Hotter Than Hell” on hänen uransa neljäs julkaisu. Kaksi edellistä kappaletta, ”Be The One” ja ”Last Dance” ovat olleet maailmanlaajuisesti menestyksiä. Biisiä voi kuulla myös NRJ Fresh -soittolistalta. Uusimmalle singlelle on julkaistu myö kuumaakin kuumempi musiikkivideo:

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music