Uuden musiikin perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden musiikin perjantai

Myös Pitkäperjantai on tuonut mukanaan paljon uutta musaa, joten nämä kannattaa pääsiäisen kunniaksi tsekata!

Zayn: Mind Of Mind -albumi
Nyt se on viimein täällä, koko albumillinen Zaynin musiikkia. Albumilta löytyy kaikki aikaisemmin julkaistut singlet ja lisäksi tänään julkaistu single, sHe. Zayn sanoo jo nauhoittavansa musiikkia uutta albumia varten, mutta nautitaan nyt hetki tästä.

Elliphant, Major Lazer, Gyptian: Living Life Golden
Ruotsalainen laulaja, Ellinor Miranda Salome Olovsdotter, eli Elliphant sekä Jamaikalta kotoisin oleva reggae-artisti Windel Beneto Edwards, eli Gyptian, tekivät Major Lazerin kanssa uuden kappaleen. Menevä biisi on saanut vaikuitteita EDM:stä, reggaesta ja on kesäisen menevä.

Flo Rida: Who’s With Me ja Hello Friday
Flo Ridan uusi kappale, Who’s With Me on kantrihenkinen ja savuinen, eikä aivan kaikista tutuinta Flo Ridaa. Kappaleen voisi kuvitella soivan autolla kruisiessa aurinkoisena kesäiltana ja biisi paranee jokaisella kuuntelukerralla. Mutta jottei myös tutumpi Flo Ridan tuotanto jäisi täysin unholaan, julkaisi mies toisenkin kappaleen, Jason Derulon kanssa yhteistyössä tehdyn Hello Friday:n, joka onkin sitten perjantaita ylistävä bootysheikkaus-kappale, sattuipa kerrassaan sopivasti!

Meghan Trainor: Watch Me Do
Meghan Trainorin toukokuussa (13.5.) julkaistavaltalta ”Thank You”-albumilta lohkaistu toinen single. Megan tuo kappaleella tuulahduksen ysärin lopusta ja 2000-luvun alusta nostalgisella taustamusallaan, joka tulee varmasti jakamaan mielipiteitä.

Fifth Harmony: The Life
X Factorista pinnalle noussut tyttöbändi 5H julkaisi uuden tanssittavan uutuus singlen. Tyttöviisikon uuden albumin, ”7/27”, koko kappalelista on jo julkaistu ja albumin virallisen julkaisupäivän odotetaan olevan 20. toukokuuta. Juuri julkaistu ”The Life” on toinen kyseiseltä albumilta julkaistu kappale, aikaisemmin julkaistiin NRJ:lläkin kuultu ”Work From Home”-kappale.

Magic!, Sean Paul: Lay You Down Easy
Rude-kappaleesta tuttu Magic! julkaisi menneiden vuosien hittinikkari Sean Paulin kanssa uuden reggae-henkisen kappaleen. Aurinkoista ja letkeää meininkiä tarjoileva kappale on yhtyeeltä ensimmäinen julkaisu pariin vuoteen. Myös kappaleen musiikkivideo julkaistiin yhtyeen Vevo-sivustolla: