Uuden Musiikin Perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden Musiikin Perjantai

Kaikki NRJ Fresh -biisit niin kanavalta kuin Spotifystakin on jälleen listattu. Täältä löydät tutustumisen arvoiset uudet hitit viikonloppuusi!

Lucas – 101 Prosenttia feat. Vilma Alina
Lucas julkaisi uuden biisinsä tiistaina 17-vuotis syntymäpäivänsä kunniaksi. Mukaan lähti myös biisileirillä tutuksi tullut Vilma Alina.
”101 prosenttia kertoo siitä, että kun ollaan yhdessä, niin on myös aikaa toiselle, eikä mietitä mitä muut ajattelee. Tää biisi kertoo myös kesästä, jolloin ollaan vapaita ja ehditään olla yhdessä”, Lucas kuvailee kappaleen tunnelmia. ”101 prosenttia on myös tavallaan jatkoa edellisille sinkuille, joissa ollaan oltu vaan ihastuneita, mutta syystä tai toisesta ei vielä yhdessä. Nyt ne on sit saaneet toisensa”, Lucas kertoo kappaleesta tiedotteessa.

Kuva: Sony Music
Kuva: Sony Music

Fifth Harmony – All In My Head (Flex) feat. Fetty Wap
Fifth Harmony julkaisi toisen studioalbuminsa ”7/27” 27. toukokuuta ja sen ensimmäinen single ”Work From Home” on maailmanlaajuinen menestys. Seuraava virallinen singlelohkaisu on ”All In MY Head (Flex)”, jolla vierailee myös Fetty Wap. Kappale kuultiin ensimmäisen kerran Billboard Music Awardseissa 22. toukokuuta.

Kuva: Epic Records
Kuva: Epic Records

Teflon Brothers – Hubba Bubba feat. Ressu Redford, Heavyweight
Ysärihenkinen ”Hubba Bubba” on Teflon Brothersin maanantaina julkaistu uusin single. Kappaleella vierailevalle Ressu Redfordille kyseessä on ensimmäinen räppikappaleella laulaminen ja mies sanoo, että se on hänelle ”paras featti ikinä”. Kappaleen synnystä Teflon Brothers itse kertoo, että se sai alkunsa kyllästymisestä retrobuumiin ja siitä lähteneestä oivalluksesta:
”Oltiin HeavyWeightin jäbien kanssa Turun yössä ja klubilla alkoi pauhaamaan klassinen ysäri tekno & dance -potpuri. Keskusteltiin siinä sitten, että Suomessa voisi jo toi kasari retrobuumi pikkuhiljaa väistyä. Tajuttiin, että sehän on vaan meistä kiinni ja vielä kun samana iltana oltiin vaihdettu Ressun kanssa mailiosotteita, niin kokoonpano oli aikalailla sitä myöten selkeä”.

Kuva: Sony Music
Kuva: Sony Music

Alma – Karma
Alma solmi maailmanlaajuisen levytyssopimuksen maaliskuussa Universal Musicin kanssa ja hänen debyyttisinglensä ”Karma” ilmestyi tänään, 3. kesäkuuta.  Alma löydettiin alunperin kesällä 2015 järjestetyltä biisileiriltä, jonka aikana saksalainen Sony ATV:n tuottaja Pascal Reindhardt vakuttui Alman persoonallisesta soundista ja yhteistyö on jatkunut siitä eteenpäin. Persoonallista ja sielukasta urbaania poppia laulava Alma omaa upean äänen, jossa nuoresta iästä huolimatta kuuluu kokemus.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

Clean Bandit – Tears feat. Louisa Johnson
Brittiläinen elektronisen musiikin nelihenkinen ryhmä, Clean Bandit julkaisi uuden sinkkunsa ”Tears” 27. toukokuuta. Jack Patterson, Luke Patterson, Grace Chatto ja Milan Neil Amin-Smith yhdistivät voimansa brittiläisen laulajan, X Factor UK -voittajan Louisa Johnsonin kanssa ja kappaleen on vahvistettu olevan tulevan albumin debyyttisingle.

Kuva: Atlantic Records
Kuva: Atlantic Records