Twenty One Pilots saapuu Suomeen lokakuussa – Radio NRJ Finland

Twenty One Pilots saapuu Suomeen lokakuussa

Yhdysvaltalainen menestysyhtye, Twenty One Pilots saapuu maailmankiertueellaan myös Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingin Jäähallissa 25. lokakuuta.

Twenty One Pilotsin ”Stressed Out” -jättihitti on pysytellyt sinnikkäästi listoilla useassa maassa ja yhtye on muutamassa vuodessa noussut valtavaan suosioon, jolle ei näy loppua. Yhtyeen toinen studioalbumi ”Blurryface” nousi heti julkaisunsa jälkeen Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi.

Toukokuussa starttaava EMØTIØNAL RØADSHØW -maailmankiertue tuo yhtyeen Helsingin Jäähalliin 25. lokakuuta. Lipunmyynti konserttiin starttaa 13. toukokuuta. Edellinen Twenty One Pilotsin Pohjois-Amerikkaa kiertävä ”Blurryface”-kiertue oli loppuunmyyty jokaisen 48 konsertin osalta, joten tulevasta Suomen konsertistakin voidaan myös odottaa yleisömenestystä.

Twenty One Pilots julkaisi menestysalbumiltaan juuri toisen singlensä, ”Ride”, joka löytyy myös NRJ Fresh -soittolistalta. Edellinen jättihitti ”Stressed Out” on kerännyt Spotifyssa lähes 340 miljoonaa striimiä ja se on mennyt myös Suomessa platinaa. Yhtye on myös ollut ehdolla usean arvostetun musiikkipalkinnon saajaksi.

Katso uusimman ”Ride”-singlen musiikkivideo: