Tom Odell julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan – Radio NRJ Finland

Tom Odell julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Tom Odell julkaisee kesäkuussa toisen albuminsa. Tulevalta albumilta julkaistiin single "Wrong Crowd" ja musiikkivideo albumin nimikkokappaleesta.

Indiepoppia soittava brittimuusikko Tom Odell nousi kotimaassaan ykkösartistien joukkoon julkaistuaan debyyttialbuminsa ”Long Way Down” vuonna 2013.

Uutta albumiaan varten mies muutti New Yorkiin pieneen yksiöön, josta etsi rauhaa ja aikaa uusien kappaleiden tekoa varten ja yhdessä tuottajansa Jim Abbissin kanssa he työstivät syntyneitä kappaleita valmiiksi. Tom kertoo albumistaan tiedotteessa:
”Albumi kertoo miehen tarinaa, joka maksaa lapsuutensa lunnaita, kaivaten sitä, kaivaten luontoa, himoiten sen perverssin maailman viattomuutta, jossa elää. Se on fiktiivinen tarina, mutta tunteet ja vaikutelmat ovat samoja, joita minä olen kokenut, tosin tarinat on yksityiskohtaisempia ja liioitellumpia. Halusin luoda maailman, josta voi tuntea realismin voimakkaammin, kun Fellinin elokuvissa”.

Samalla Tom alkoi kehitellä syntyneiden kappaleiden ympärille lyhytelokuvia. Ensimmäinen valmistunut on ”Wrong Crowd”-musiikkivideo, joka on kuvattu Etelä-Afrikassa ja sen on ohjannut George Belfield. Video kuvaa päähenkilön itsekästä elämäntyyliä ja sitä, mitä se tekee hänen ympärillään oleville ihmissuhteille ja lopulta rakkaudelle.

”Kun musiikkini on surullista, haluan sen olevan TODELLA surullista. Kun se on iloista, haluan sen olevan eufoorista… Luulen, että haluan äänitteideni ilmaisevan korostettuna niitä tunteita ja tunnetiloja, joita kaikki tunnemme elämässämme”.

 

Wrong Crowd –albumin biisilista on jo julkaistu etukäteen:

 1. Wrong Crowd
 2. Magnetised
 3. Concrete
 4. Constellations
 5. Sparrow
 6. Still Getting Used to Being On My Own
 7. Silhouette
 8. Jealousy
 9. Daddy
 10. Here I Am
 11. Somehow