Tekikö Avicii yhteiskappaleen Sian kanssa? – Radio NRJ Finland

Tekikö Avicii yhteiskappaleen Sian kanssa?

Avicii järkytti faninsa viimeviikolla ilmoittamalla, että lopetta uransa tämän vuoden jälkeen. Kiertueensa konsertissa Dubaissa kuultiin kuitenkin ennenjulkistamaton kappale, jonka naissolisti kuulostaa erehdyttävästi Sialta.

Viikonloppuna ruotsalainen DJ/tuottaja esitti tunnistamattoman kappaleen Dubain konsertissaan ja fanit olivat välittömästi täysin vakuuttuneita, että naislaulaja kappaleella on laulaja/lauluntekijä Sia. Jotkut fanit olivat myös sitä mieltä, että kappaleella vierailee myös toinen ruotsalainen house-musiikin mestari, Alesso, mutta mies kiisti väitteet Billboardin haastattelussa.

Sian osallisuudesta hän ei sen sijaan kommentoinut mitään, eikä laulajatar ole itsekään asiasta tuonut mitään tietoa julkisuuteen. Varmaa on kuitenkin, että Aviciilta on vielä odotettavissa uutta tuotantoa ennen musiikkiuransa lopettamista. Kappaleen on väitetty olevan nimeltään ”ID (All I Need)”, mutta tähänkään ei ole vielä saatu virallista tietoa.

Kuuntele äänite ja päättele itse, voisiko kyseessä todella olla Sia:
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/256922949″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Lähde:
Billboard