Teflon Brothersin Hubba Bubba on yhtyeen uusi kesähittiehdokas – Radio NRJ Finland

Teflon Brothersin Hubba Bubba on yhtyeen uusi kesähittiehdokas

Teflon Brothers palaa ysärille uudella "Hubba Hubba" -sinkullaan yhdessä Ressu Redfordin ja HeavyWeightin kanssa.

Teflon Brothersin tuplaplatinaa myynyt ”Pämppää” saa tänään 30. toukokuuta seuraajakseen potentiaalisen kesähittiehdokkaan, kun räppitrio julkaisee uuden Hubba Bubba -sinkkunsa. Ysäri-henkinen kappale on tehty yhdessä DJ-ryhmä HeavyWeightin sekä legendaarisen laulaja-lauluntekijä Ressu Redfordin kanssa.

”Oltiin HeavyWeightin jäbien kanssa Turun yössä ja klubilla alkoi pauhaamaan klassinen ysäri tekno & dance -potpuri. Keskusteltiin siinä sitten, että Suomessa voisi jo toi kasari retrobuumi pikkuhiljaa väistyä. Tajuttiin, että sehän on vaan meistä kiinni ja vielä kun samana iltana oltiin vaihdettu Ressun kanssa mailiosotteita, niin kokoonpano oli aikalailla sitä myöten selkeä”, Teflon Brothers kommentoi Hubba Bubban syntyä.

”Muiltahan osin ysärinostalgia on jo hetken kytenyt pinnan alla, mutta musiikissa sieltä ei ainakaan ihan näin rohkeesti ole haettu vaikutteita. Toki tässäkin pohjalla on, kuten aina, hyvä biisi. Tuotannolliset elementit ovat vaan mausteita, jotka virittävät oikeaan tunnelmaan”, Teflarit kertovat.

Kappaleella vierailevalle Ressu Redfordille Hubba Bubba oli ensimmäinen ja erittäin mieluisa vierailu räppimaailmaan. ”Tää on ihan paras featti ikinä – ja hauska sellainen! Kun me jätkien kanssa tavattiin ja juteltiin, päätettiin nopeasti, että voitaisiin koittaa tehdä jotain kimpassa. Talvella mä sitten sainkin Tefloneilta demon, jossa ei vielä ollut melodiaa eikä sanoja.” Ressun korvaan demo kuulosti niin hyvältä, että kokenut musiikkimies alkoi sävellyspuuhiin. ”Lähetin jätkille muutamia vaihtoehtoja ja kun sopiva melodia löytyi, jätkät teki sanat ja biisi sai muotonsa. Näin syntyi Hubba Bubba”, Ressu kertoo.