Sara Forsberg paljasti hankkineensa silikonit 17-vuotiaana – Radio NRJ Finland

Sara Forsberg paljasti hankkineensa silikonit 17-vuotiaana

Tubettaja, laulaja ja kielitaituri Sara Forsberg, taiteilijanimeltään Saara, paljasti YouTube kanavallaan, että hänen rintansa eivät ole aidot. Videolla Sara kertoo, kuinka päätyi leikkaukseen ja miksi. Katso video.

Suomeksi:
”Hei kaikki! Rintani ovat feikit. Minulla on rintaimplantit. Ja ei. Hollywood ei muuttanut minua, en mennyt kuuluisalle plastiikkakirurgille Beverly Hillsissä tai mitään sellaista hienoa. Teetin rintani itseasia kauan ennen kun muutin Losiin, monta vuotta sitten.

Ja tänään olen päättänyt kertoa implanteistani, miksi hankin ne ja kuinka. Olin aina erittäin litteärintainen eivätkä rintani kasvaneet koskaan tätä suuremmiksi (näyttää kuvaa) ja olin siitä aina hyvin epävarma. Muistan, että lisäsin täytettä rintaliiveihini kun olin 17. Muistan verranneeni itseäni muihin luokkani tyttöihin, itkien ja rukoillen Jumalalta rintoja. Mutta niin ei koskaan tapahtunut. Yritin todella kovasti hyväksyä itseni sellaisena kuin luonnostaan olin, mutta siitä tuli vuosi vuodelta haastavampaa. Tästä syystä kerroin äidilleni 17-vuotiaana, että haluan rintaleikkaukseen. Äitini oli ihana, hyväksyvä ja ymmärtäväinen ja tuki minua, hän halusi minun olevan onnellinen.

Joten sain työpaikan, hankin rahat ja tein kaiken taustatutkimuksen, jota tarvittiin ja menin kirurgin konsultaatioon. Kirurgi teki testejä varmistaakseen, etteivät rintani kasva enää, jotta toimenpide oli turvallista suorittaa. Sen jälkeen varasimme leikkausajan ja sain ne. Siinä se, helppo homma.

Ne eivät näytä feikeiltä, vai mitä? Se johtuu siitä, että kirurgini teki loistavaa työtä. Nyt tunnen itseni paljon naisellisemmaksi ja itsevarmemmaksi ja tärkeintä, että tunnen itseni onnelliseksi nahoissani. En kannusta muuttamaan, mitä luonnostaan olet, vaan kehotan tekemään sen, mikä tekee sinut onnelliseksi, oli se mitä vain. Eli olipa sinulla vauvatissit tai aikuisten kannut, niin kauan kuin olet tyytyväinen itseesi, se on tärkeintä ja millään muulla ei ole merkitystä.

Naisten häpeilyn täytyy loppua, vartalolleen saa tehdä mitä * ikinä haluaakaan. Et voi tietää, miksi joku on päätynyt plastiikkakirurgiaan. Taustalla voi olla vuosien masennusta, häpeää ja ivailua, ei pelkästään pinnallisuutta. On ok tehdä mitä tahansa haluat vartalollesi, sillä se on sinun vartalosi, niin kauan kun muistat, että todellinen kauneus tulee sisältä päin.”
(NRJ)