NRJ Fresh: Tämän viikon uutuushitit Spotifyn soittolistalla – Radio NRJ Finland

NRJ Fresh: Tämän viikon uutuushitit Spotifyn soittolistalla

Tällä viikolla NRJ Fresh -soittolistan uutuudet ovat WSTRN: Come Down ja Röyksopp: Here She Comes Again-kappaleen remix-versio.

RÖYKSOPP: Here She Comes Again (DJ Antonio remix)
Kappaleen alkuperäisversio on jo vuodelta 2014, mutta kun venäläinen DJ Antonio remixasi sen uudelleen, saatiin kappaleeseen uutta, tuoretta lisäpotkua.

Kappale on julkaistiin virallisesti muutama viikko sitten ja saanut heti mielettömän vastaanoton. Erilaisia versioita DJ Antonion remixistä on julkaistu esimerkiksi YouTubessa jo tovi sitten, mutta nyt iskettiin kultasuoneen loppuun asti viilatun version kanssa. Sitä on streamattu maailmanlaajuisten valtavia määriä ja Venäjällä ja Puolassa se on päässyt ahkeraan radiosoittoon. Myös Ruotsissa ja Norjassa kappale on päässyt radion soittolistoille.

WSTRN : Come Down
Brittiläisen yhtyeen uusi sinkku ”Come Down” julkaistiin alkuviikosta ja jatkaa yhtyeen edellisen megahitin, ”In2”, jalanjäljissä tanssittavan, raikkaan ja urban pop-musiikin myötä. Edellinen single on myös keikkunut Adelen ja Coldplayn kanssa kilpasilla listojen kärkipaikasta.

Yhtyeeseen kuuluvat laulaja-lauluntekijä Akelle, tuottaja-laulaja-lauluntekijä Haile sekä räppäri-laulaja-lauluntekijä Louis Rei.

Muistathan, että NRJ Fresh -soittolistaa seuraamalla voit voittaa mahtavia palkintoja. Nyt käynnissä kilpailu, jonka pääpalkintona matka sinulle ja ystävällesi Tukholmaan Charlie Puthin konserttiin.

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan NRJ Fresh -soittolistalle Spotifyssa:

NRJFresh-600x600-v5
NRJ Fresh