NRJ Fresh -listan uutuudet tällä viikolla – Radio NRJ Finland

NRJ Fresh -listan uutuudet tällä viikolla

Spotifyn NRJ Fresh -listalle lisätään joka viikko uutta, kuumaa musiikkia ja tässä tämän viikon uusimmat, tsekkaamisen arvoiset kappaleet.

NRJ Fresh -lista uudistuu joka viikko ja tällä viikolla on taas tullut neljä uutta kuulemisen arvoista kappaletta.

Jason Derulo: If It Ain’t Love
Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja tanssija Jason Derulo julkaisi uuden singlen ”If It Ain’t Love”, joka kuullaan tänään myös NRJ:n ensisoitossa. Kappaleen on vahvistettu olevan esimakua Derulon viidenneltä studioalbumilta, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Tänä kesänä Jason Derulo nähdään myös Suomessa esiintymässä, kun hän tähdittää RMJ-juhannusfestareita, ensimmäisen kerran hänet nähtiin Suomessa vuonna 2014, kun hän esiintyi Helsingin The Circus-clubilla. Keikka myytiin tuolloin hetkessä loppuun.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

Galantis: No Money
Ruotsalainen elektronisen musiikin duo, Christian Karlsson ja Linus Eklöw, eli Galantis, julkaisi uuden singlen maaliskuun lopulla SoundCloudissaan ja 1. huhtikuuta se julkaistiin virallisesti. Aikaisemmin yhtyeeltä julkaistut hitit ”Runaway U&I”, ”Peanut Butter Jelly” ja In My Head” ovat kaikki vallanneet listoja ja tanssittaneet bilekansaa ja myös uusi kappale jatkaa samaa, menevää linjaa.

Kuva: Atlantic Records
Kuva: Atlantic Records

Kaskade & CID: Us
Yhdysvaltalainen tuottaja, mixaaja ja DJ, Kaskade ja tuottaja CID yhdistivät voimansa ja lopputuloksena on ”Us”, joka löytyy Kaskaden  viime loppuvuodesta ilmestyneeltä yhdeksänneltä studioalbumilta, ”Automatic”. Kappaleelle julkaistiin hetki sitten myös musiikkivideo, joka vie kesäisiin tunnelmiin Filippiinien upeisiin maisemiin. Kaskade on ollut lukuisia kertoja Grammy-ehdokkaana, viimeeksi tänä vuonna ja DJ Times on valinnut hänet kahteen kertaan Yhdysvaltain parhaaksi DJ:ksi.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

HUGEL ft. Jasmine Thompson: Where We Belong
Ranskalainen nouseva tuottaja, remixaaja ja DJ HUGEL julkaisi disco-henkisen ”Where We Belong”-kappaleen, jolla laulaa vasta 15-vuotias englantilainen laulaja-lauluntekijä Jasmine Thompson. HUGEL julkaisi noin vuosi sitten debyyttisinglensä ”Coming Home ft. Jimmy Hennessy” ja nyt julkaistu kappale on hänen toinen singlensä.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

Kuuntele kaikki kappaleet Spotifyn NRJ Fresh -soittolistalta ja voit samalla voittaa liput ja tapaamisen Antti Tuiskun kanssa hänen Peto Showssaan Hartwall Areenalla 24. huhtikuuta! Klikkaa kuvaa:

Klikkaa kuvaa päästäksesi kuuntelemaan NRJ Fresh -listaa!
Klikkaa kuvaa päästäksesi kuuntelemaan NRJ Fresh -listaa!