Nörtistä supertähdeksi: Bebe Rexha NRJ:n haastattelussa – Radio NRJ Finland

Nörtistä supertähdeksi: Bebe Rexha NRJ:n haastattelussa

Bebe Rexha julkaisi 16. maaliskuuta uuden singlen, "No Broken Hearts" yhteistyössä Nicki Minajin kanssa. NRJ:n Illan Alexander pääsi haastattelemaan superlahjakasta laulaja-lauluntekijää.

Tarina uuden ”No Broken Hearts”-kappaleen taustalla kertoo Bebe Rexhan mukaan siitä, että vaikka sydän särkyy, niinkuin kaikilla joskus, elämästä pitää silti yrittää nauttia parhaan kykynsä mukaan. Särkyneen sydämen ei pitäisi antaa masentaa ja mikään ei saisi pidätellä tai pysäyttää sinua. Yhteistyö Nicki Minajin kanssa oli hänelle kuin totautunut unelma, sillä Bebe kertoo kuunnelleensa tämän tuotantoa paljon nuorempana ja Nickin intohimoinen suhtautuminen musiikin tekoon oli hänelle erittäin inspiroivaa. Bebe sanoo, että Nicki ihastui kappaleeseen välittömästi ja halusi sille mukaan ja kokemuksesta tuli upea, sillä Nicki opetti hänelle paljon uusia asioita projektin aikana.

Tähän mennessä saavutettu mielettömässä nousussa oleva ura ei ole tullut Bebelle täysin ilman uhrauksia. Hän aloitti musiikin teon toden teolla jo vuonna 2010, kun hänestä tuli Black Cards-yhtyeen solisti. High School jäi kesken ja Bebe on hieman harmissaan, että hän ei päässyt kokemaan tavallisia teinijuttuja, kuten poikaystäviä ja koulun tanssijaisia, eikä hän koskaan saanut valmistujaisia. Hän toivoo, että olisi ollut hieman vanhempi, kun aloitti musiikinteon, sillä oli nuorena ujo, jopa hieman epäsosiaalinen ja nörttimäinen ja häntä ajoi eteenpäin vain suunnaton rakkaus musiikkiin.

Hetki, kun Bebe sitten tajusi, että voi musiikillaan todella päästä pitkälle ja yhdistää ihmisiä, oli, kun hän julkaisi kappaleensa ”I’m Gonna Show You Crazy” Spotifyssa ja se lähti leviämään maailmanlaajuisesti. Hän ei ollut uskonut kappaleensa menestykseen lainkaan, sillä hän ajatteli, että se on liian rujo ja outo menestyäkseen ja että jos sitä kuunneltaisiin vaikka satatuhattakin kertaa, hän olisi erittäin tyytyväinen. Kappale nostikin suosiotaan ja tällä hetkellä sitä on kuunneltu Spotifyssa lähes 55 miljoonaa kertaa, joka on Beben mielestä aivan uskomatonta. Kappaletta julkaistaessa hänellä ei ollut minkäänlaisia odotuksia sen suhteen, eikä sen ilmestymiseen liittynyt minkäänlaista hälinää edes Amerikassa, joten menestys tuli täytenä yllätyksenä.

Bebe kehoittaa kaikkia musiikintekijöitä ja artisteja muistamaan, miksi tekevät sitä: rakkaudesta ja intohimosta musiikkiin. Kaikkien pitäisi hänen mukaansa uskoa itseensä ja tekemiseensä. Kun Bebe itse tekee musiikkia, hänen mielestään paras ja samalla pahin hetki on se, kun kappale on täysin valmis. Kun on tehnyt itselleen erityisen ja henkilökohtaisen kappaleen, sen julkituominen samalla pelottaa ja tuntuu helpottavalta ja jännittävältä myös hyvällä tavalla.