Nikke Ankaran uusi single tänään ulkona – Radio NRJ Finland

Nikke Ankaran uusi single tänään ulkona

Nikke Ankara julkaisi tänään uuden singlen "Ettei Nyt Vaan Sattuis Mitään".

Nikke Ankara julkaisi marraskuussa debyyttialbuminsa ja lähes heti menestysalbumin perään julkaistiin Ollien kanssa tehty yhteistyökappale ”En Tiiä Sun Nimee”, joka myi nopeasti platinaa. Yhteensä Niken kappaleita on soitettu Spotifyssa yli 30 miljoonaa kertaa ja nyt menestynyt räppäri julkaisi jälleen uuden biisin hittiputken jatkoksi.

”Ettei Nyt Vaan Sattuis Mitään”-kappale on rempseä ja iloisen oloinen, mutta kertoo bailaamisen kääntöpuolesta ja Nikke kertoo itse kappaleen taustoista tiedotteessa näin:
”Biisi syntyi suljetulla osastolla kun olin elänyt todella rataisen ajan ja halusin kirjoittaa bailaamisesta kuitenkaan ihannoimatta sitä meininkiä. Kirjoitin siihen aikaan todella synkkää materiaalia ja nämä ovat ensimmäiset läpät jotka sain käännettyä positiiviseksi energiaksi.”

Maanantaina 4. huhtikuuta julkaistaan Nikke Ankaran ETTEI NYT VAAN SATTUIS MITÄÄN SUMMERTOUR16 aikataulu. Yhteensä kiertue pysähtyy kolmellekymmenelle paikkakunnalle kesän aikana. Koko keikkakalenterin voi katsoa Nikke Ankaran virallisilta nettisivuilta.