Nikke Ankaran debyyttialbumi myi platinaa – uusi sinkku julkaistu – Radio NRJ Finland

Nikke Ankaran debyyttialbumi myi platinaa – uusi sinkku julkaistu

Nikke Ankaran debyyttialbumia Nikke tulee kotiin on streamattu platinaan oikeuttava määrä yli 20.000.000 kertaa! Vuosi alkaa uuden En tiiä sun nimee feat. Ollie -sinkun voimin ja Cheekin lämppärina keikoilla.

Nikke Ankaran vuosi 2015 oli huikea, alkuvuoden henkilökohtaiset hankaluudet kääntyivät vuoden mittaan valtaisaksi menestystarinaksi. Yleisö löysi Niken musiikin vahvasti ja marraskuussa julkaistu debyyttialbumi Nikke tulee kotiin oli heittämällä kultaa jo ennen julkaisuaan.

Vuoden loppuun mennessä Nikke tulee kotiin –biisejä on streamattu jo yli 20 miljoonaa kertaa eli platinaan oikeuttavan uskomattoman määrän! Nikke otti platinatiedon vastaan hämmentyneen iloisena:”Uskomatonta miten upeasti albumi on otettu vastaan. Fiilis on todella mahtava kun esikoinen meni platinaa! Kiitos viime vuodesta kaikille faneille ketkä on luukuttanut meikän musaa!”

Yksittäisistä sinkuista ensimmäisenä julkaistu Perjantai 13. hipoo platinaa 3.8 miljoonan streameilla, Spesiaali sinkku on jo ylittänyt platinarajan (5,7 miljoonaa streamia) ja Koska sä eroot ylittää pian myös platinarajan (3,9 miljoonaa streamia). Viimeisin albumin sinkku Värifilmi feat Aki Tykki lähentelee myös platinarajaa yli 3.4 miljoonan kuuntelullaan!

Omien menestysten lisäksi Nikke Ankara on ollut myös haluttu fiittaja. Nikkeä on kuultu mm. Robinin, Cheekin, Asten, Brädin ja viimeksi Antti Tuiskun kappaleilla.

Musiikintekemisen ohella Nikkeä on nähty keikoilla kautta koko maan. Keikkailu jatkuu nyt alkuvuonna Cheekin lämppärinä Alpha Omega-jäähallikiertueella. Cheek –kiertue starttaa 8.1. Helsingistä. Kiertueaikataulu löytyy http://www.liigamusic.com/

Uusi vuosi alkaa myös uuden Nikke Ankara -sinkun voimin. En tiiä sun nimee feat. Ollie –kappale julkaistaan perjantaina 8.1. Ollie on uusi, upeaääninen nuori artistilöytö, joka on kiinnitetty Nikkeä tuottavan palkitun tuottaja Henri MGI Lanzin labelille M-Eazy Musicille. Ollie tekee ensiesittäytymisensä Niken sinkulla.
Nikke hehkuttaa Ollien soundia:”Olen kuullut vähän Ollien juttuja ja pakko sanoa että kaverilla on uskomattoman hieno ääni ja todella makea oma tatsi tekemiseen. Kun kuulin en tiiä sun nimee kertsin ja olin täysin myyty. Hänestä tulee todella kova!”