Näistä merkeistä tietää, että miestä kiinnostaa seurustelu enemmän – Radio NRJ Finland

Näistä merkeistä tietää, että miestä kiinnostaa seurustelu enemmän

Deittailun aikana voi vastaan tulla tilanne, jossa toinen haluaisi jo paljon enemmän ja paljon nopeammin. Mutta mistä huomaa, että mies haluaa muutakin kuin treffiseuraa? Women’s Health selvitti.

1. Hän viestittelee jatkuvasti. Jos mies viestittelee silloin tällöin vain tsempatakseen sinua töissä, ei hätää. Jos viestejä tulee päivittäin monta, kertoo se selkeästi siitä, että mies on joko erittäin kiinnostunut mahdollisesta seurustelusta tai että kannoillasi on stalkkeri.

2. Hän haluaa tavata perheesi – toisilla treffeillä… Jos mies haluaa tutustua heti vanhempiisi, on hänellä suuria suunnitelmia teidän suhteenne. Malta kuitenkin ja vie mies näytille vasta sitten, kun olet varma, että suhteenne on menossa oikeaan suuntaan.

3. Mies ilmestyy pyytämättä ja haluaa lähteä kanssasi ulos. Kuulostaa ehkä romanttiselta, mutta harvoin se sitä todellisuudessa on. Yksityisyys on myös aika kiva juttu, ja oven taakse ilmestyminen varoittamatta voi jo itsessään rikkoa sitä. Tee selväksi, että asiat tehdään molemminpuolisen suunnittelun kautta.

4. Hän lupaa huolehtia sinuista erikoisilla tavoilla. Jos olet kipeänä ja mies kiipeää parvekkeellesi tuomaan kuumaa kanakeittoa ja särkylääkettä, hän todella haluaa sinusta terveen ja on näemmä valmis uhraamaan henkikultansakin vuoksesi.

5. Hän ei anna sinulle omaa aikaa. Mies ei saa tarpeekseen sinusta, joten hän suunnittelee jatkuvasti jotain yhteistä kivaa. Ja jos hän loukkaantuu kun haluat tehdä jotain yksinkin, kannattaa miettiä, onko mies se oikea jonka kanssa jatkaa taivalta.

6. Kolmansilla treffeillä kuulet maagiset kolme sanaa. Jos mies kertoo heti kärkeen rakastavansa, on syytä olla varuillaan.

Alkuperäinen: womenshealthmag.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Seurustelu tekee hyvää terveydelle
Kestääkö liittosi? Tilastot sen kertovat
Onko ikäerolla merkitystä?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi