Zara Larsson Hartwall Arenalle marraskuussa! – Radio NRJ Finland

Zara Larsson Hartwall Arenalle marraskuussa!

Ruotsalaisen pop-tähti Zara Larssonin ensimmäinen areenakiertue suuntaa Tukholmaan, Göteborgiin, Osloon, Helsinkiin ja Kööpenhaminaan. Artisti esiintyy Hartwall Arenalla keskiviikkona 24.11.2021. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy perjantaina 28. toukokuuta Ticketmasterissa.

Vuoden 2021 alussa Zara Larssonista tuli yksi kevään kuumimmista nimistä, kun hän teki kriitikoiden ylistämän maailmanlaajuisen livestriimin kolmannen albuminsa ”Poster Girl” julkaisun yhteydessä.

Zara Larsson on aikaisemmin kiertänyt Yhdysvaltoja ja ollut lämppärinä Ed Sheeranin Divide -kiertueella. Sen jälkeen hänen suosionsa on kasvanut yhä suuremmaksi ympäri maailmaa. Vuoden 2020 lopussa hänet nimettiin MTV Europe Music Awardsien parhaaksi pohjoismaalaiseksi artistiksi. Nyt Larsson lähtee yhtyeensä kanssa ensimmäiselle omalle areenakiertueelleen, ja hän kertoo olevansa erittäin innoissaan.

”Areenakiertueen tekeminen on ollut aina unelmani ja nyt se toteutuu! Olen niin onnellinen voidessani vihdoin nousta lavalle yleisön edessä ja tavata fanejani uudelleen. Koko kiertueen tekeminen tuntuu todella hauskalta. Se tulee olemaan suurin show, jonka olemme tehneet, ja emme tule säästelemään mistään.”

Musiikkivideo-ohjaaja ja valokuvaaja Viivi Huuska on työskennellyt ruotsalaisen pop-tähden kanssa ja ohjannut tämän tuoreen ’Right Here (Alok Remix)’ musiikkivideon sekä viime heinäkuussa julkaistun ’Love Me Land’ musiikkivideon.

Illan Hartwall Arenalla aloittaa Sony Musicille levyttävä R&B-artisti Pihlaja, joka teki lopullisen läpimurtonsa vuonna 2020, jolloin hänen esikoislevynsä ”Kirjoitettu tähtiin” nousi Suomen virallisen albumilistan kärkikymmenikköön heti ilmestymisensä jälkeen. Albumi toi Pihlajalle myös kaksi ehdokkuutta Emma Gaalassa, jossa hän myös esiintyi 2021.