Yhdysvaltalainen supertähti Halsey ensivisiitille Suomeen – Radio NRJ Finland

Yhdysvaltalainen supertähti Halsey ensivisiitille Suomeen

Amerikkalainen supertähti Halsey saapuu tulevalla Manic-maailmankiertueellaan ensivisiitilleen Suomeen. Yli 23 miljardia striimiä suoratoistopalveluissa kerännyt ja kaksi platinaa myynyttä albumia julkaissut Halsey esiintyy Helsingin Jäähallissa 26.2.2020. Odotetun konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 27.9.2019.

Ensimmäisen albuminsa vuonna 2015 julkaissut Halsey on noussut nopeasti kansainväliseksi supertähdeksi. Nyt hän on julkistanut ensi vuonna käynnistyvän Manic-maailmankiertueensa Euroopan-konsertit. Madridista helmikuun 6. päivä alkava kiertue vierailee kahdessakymmenessä eurooppalaiskaupungissa. Kaikilla keikoilla Halseyn lämmittelijänä esiintyy englantilainen indierockbändi Pale Waves, joka hurmasi viime kesänä Ilosaarirockissa. Ennen Suomen-konserttiaan Halsey julkaisee kolmannen, Manic-nimisen studioalbuminsa tammikuun 17. päivä.

Halsey on kerännyt striimauspalveluissa yli 23 miljardia kuuntelukertaa, hänen molemmat julkaistut albuminsa ovat myyneet platinaa Yhdysvalloissa ja nuorella poptähdellä on hallussaan kuusi multi-platinaa myynyttä singleä. New Jerseystä kotoisin oleva Halsey on esiintynyt loppuunmyydyille areenoille viidellä eri mantereella, ollut Grammy-ehdokkaana ja komeillut muun muassa Rolling Stone, Cosmopolitan, Playboy ja Billboard -lehtien kansikuvissa. Kantaaottava tähti on tullut tutuksi myös syrjäytyneiden nuorten, naisten oikeuksien, mielenterveysasioiden ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolestapuhujana

Omaehtoinen artisti on saavuttanut valtavan fanikannan myös Suomessa. Halseyn uran toistaiseksi suurinta hittiä Without Me on kuunneltu Suomen Spotifyssa tuplaplatinaan oikeuttava määrä ja se nousi suomalaisradioiden voimasoittoon. Halseyn molemmat albumit, BADLANDS ja hopeless fountain kingdom, ovat ylittäneet kultarajan Suomessa ja yhteensä artistin tuotantoa on kuunneltu yli 35 miljoonaa kertaa.

KONSERTTI

Halsey Manic World Tour

Ke 26.2.2020 Jäähalli, Helsinki

Ovet klo 18.00

Odotetun konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 27.9.2019 Ticketmasterissa.