Weekend Festival lahjoittaa sata pääsylippua vähävaraisille nuorille – Radio NRJ Finland

Weekend Festival lahjoittaa sata pääsylippua vähävaraisille nuorille

Weekend Festival on päättänyt lahjoittaa sata festivaalilippua vähävaraisille nuorille osana Hope ry:n Toivon päivä -kampanjaa. Kyseessä on kampanja, jossa nuoret saavat esittää toiveitaan, joita heidän perheensä eivät pysty toteuttamaan.

– Halusimme lähteä mukaan Hope ry:n Toivon päivä -kampanjaan tasa-arvoistamaan nuorten mahdollisuuksia kokea kesän tapahtumia. Kuulimme, että monen nuoren toiveena oli saada lippu Weekendiin, kertoo festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

– Liput antavat nuorille mahdollisuuden päästä viettämään aikaa tasavertaisina muiden ikäistensä kanssa. Monet nuoret ovat myös kertoneet tapahtumaan osallistumisen ikiomaksi haaveekseen, joten sen toteutuminen saa todella aikaan hymyjä ja hyvää mieltä, jopa hämmästystä ja liikutustakin. Nämä kokemukset ovat niitä, joita perheissä muistellaan vielä pitkään, kertoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

– Näemme joka vuosi paljon vaivaa sen eteen, että saamme järjestettyä kansainvälisen tapahtuman nuorille ja toivomme, että se olisi mahdollisimman monen saavutettavissa. Arvostamme nuoria, jotka uskalsivat nyt sanoa toiveensa ääneen ja meistä on hienoa, että saamme heidän toiveensa toteuttaa, Jyri Heikkinen toteaa.

Weekend Festival toivoo, että lipputempaus saa monet muutkin liikkeelle ja toteuttamaan näiden nuorten toiveita. Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n käynnistämä Toivon päivä – Täynnä toiveita ja unelmia -kampanja on käynnissä 21.5.-4.6.

Weekend Festival pidetään Helsingissä 19.-20. heinäkuuta ja siellä esiintyvät mm. Swedish House Mafia, joka tekee paluukeikkansa viiden vuoden tauon jälkeen sekä Armin Van Buuren, Lil Uzi Vert, Scarlxrd, Zomboy, Afrojack, Headhunterz, Dynoro, Killy, Suicideboys, DVBBS, Robin Schulz ja ikisuosikki Tungevaag & Raaban sekä kotimaisista artisteista Pyhimys, Anna Puu, Cledos, Evelina, Gasellit ja Lukas Leon.