Vähäiset Äänet viimeistelee Blockfestin artistikattauksen – Radio NRJ Finland

Vähäiset Äänet viimeistelee Blockfestin artistikattauksen

Tampereen ydinkeskustassa 18.-19. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on saanut ohjelmistonsa valmiiksi. Tapahtuman artistikattauksen täydentää suomiräpin superkokoonpano Vähäiset Äänet, joka tekee vuoden ainoan keikkansa Blockfesteilla. Tapahtumassa esiintyvät myös muun muassa Migos (US), Lil Wayne (US), Wiz Khalifa (US), Tory Lanez (CAN) ja $uicideboy$ (US).

Ruudolfin, Karri Koiran, Tono Slonon ja Henry Leen muodostama Vähäiset Äänet julkaisi 2000-luvun alussa keräilyharvinaisuuksiksi nousseita omakustanteita, minkä jälkeen loppu on ollut historiaa. Yhtyeen jäsenet ovat muovanneet kotimaista rytmimusiikkia omalla panoksellaan niin klassikkojulkaisujen, energisten keikkojen kuin myös levy-yhtiötoiminnan (Ruudolf) ja videotuotannon (Tono Slono) kautta.

Blockfestin keikka on Vähäisten Äänten ensimmäinen neljään vuoteen ja samalla vuoden ainoa. Mikä parasta, ennen Blockfestia yhtyeeltä tipahtaa vielä ennenjulkaisematon levy. Blockfesteillä on tänä vuonna suuri määrä myös muita kotimaisia erikoiskeikkoja, joita ei ole mahdollista kokea missään muualla. Elokuun kolmantena viikonloppuna Blockfesteillä nähdään muun muassa Paperi T:n kesän ainoa keikka, Tuomion & Koneen sekä Mc Taakibörstan harvinaislaatuinen yhteiskeikka sekä Avaimen Punainen tiili -veto.

Blockfestin media-akkreditointi on nyt käynnissä. Tapahtumaan töihin saapuvat media- ja musiikkialan edustajat voivat täyttää akkreditointilomakkeen tämän linkin kautta. Liput Blockfesteille myy Ticketmaster Suomi ja Tiketti. Saatavilla on myös kolmen päivän yhteislippuja, jotka takaavat sisäänpääsyn Blockfestin lisäksi myös The Weekndin tähdittämään Blockfestin 10-vuotisjuhlaan Kaisaniemessä 1. heinäkuuta.