The Weekndin Starboy-albumi myi platinaa – Radio NRJ Finland

The Weekndin Starboy-albumi myi platinaa

Kanadalaisen laulaja-lauluntekijä The Weekndin marraskuussa julkaisema albumi ”Starboy” on ylittänyt Suomessa platinarajan. Spotify-ennätyksiä rikkoneen albumin nimikkosingle on tehty yhdessä ranskalaisduo Daft Punkin kanssa ja se julkaistiin syyskuun lopulla. Daft Punkia kuullaan myös ”I Feel It Coming” –singlellä, joka nousi alkuvuodesta suomalaisten radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

The Weeknd nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana lauantaina 1. heinäkuuta. Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja myös Suomen albumilistojen kärkeen kiivennyt supertähti esiintyy Helsingin Kaisaniemen puistossa osana hiphop-festivaali Blockfestin 10-vuotisjuhlavuotta. Tapahtumassa nähdään myös muita kovia artistinimiä: Evelina, Kasmir, JVG, Kube ja amerikkalaismuusikko Bryson Tiller.

The Weeknd on ollut kuluneena vuonna otsikoissa myös tuoreen parisuhteensa vuoksi. Mies on nimittäin löytänyt rinnalleen ihastuttavan jenkkitähden Selena Gomezin. Selena on kulkenut ahkerasti The Weekndin mukana Starboy: Legend Of The Fall 2017 World Tourilla, joten nähtäväksi jää, saapuuko tämän hetken kuumin superpari ensi viikonloppuna yhdessä myös Helsinkiin.