The Rasmus julkaisi uuden Wonderman –videon – Radio NRJ Finland

The Rasmus julkaisi uuden Wonderman –videon

Lokakuun 6. päivä odotetun Dark Matters –albuminsa julkaiseva The Rasmus julkistaa tänään uuden videon. Kyseessä on Dark Matters-albumilta löytyvään Wonderman-kappaleeseen kuvattu video, jonka on ohjannut Jesse Haaja.  Wonderman-kapple on myös Haajan ohjaaman Rendel-elokuvan tunnuskappale.

“Olin suuri The Rasmus-fani jo liki kaksikymmentä vuotta sitten. Kuunnellessani tuolloin bändin keikkaa kotikaupunkini diskossa, Rendel-piirrokset takataskussani, en olisi ikinä uskonut että jonain päivänä The Rasmus olisi osallisena elokuvassani. Saati että ohjaisin heille musiikkivideon! Kun bändi soitti Wonderman-biisiä minulle ensimmäistä kertaa, olin todella vaikuttunut. Ihan kuin joku olisi kirjoittanut biisin omasta nuoruudestani! Videon idea ja käsikirjoitus syntyivätkin omien muistojeni pohjalta” Haaja valottaa yhteistyötä bändin kanssa.

Rendel-elokuva perustuu Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon, joka elää synkässä tulevaisuuden Suomessa taistellen pahamaineista VALA-rikosjärjestöä vastaan. Elokuvan ensi-ilta Suomessa oli 22.9.2017. Rendeliä esittää Kris Gummerus. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Rusinen, Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Bianca Bradey, Sheila Shah, Alina Tomnikov, Aake Kalliala sekä Reino Nordin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Pekka Lehtosaari, Miika J. Norvanto sekä Timo Puustinen, ja sen tuottavat Black Lion Pictures, Frozen Flame Pictures, Bad Beaver Productions sekä Haaja & Arwo Design.

Kahdeksan studioalbumia uransa aikana julkaissut  The Rasmus on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Yli neljä miljoonaa albumia myynyt bändi on päässyt nauttimaan listamenestyksestä Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Meksikossa ja Japanissa. Yhtyeen uusi Dark Matters –albumi julkaistaan maailmanlaajuisesti 6.10.2017.  Uuden levyn  myötä yhtye on lähdössä myös pitkälle maailmankiertueelle.