TCT feat. Petri Nygård – Rodeo julkaistaan 10.2. – Radio NRJ Finland

TCT feat. Petri Nygård – Rodeo julkaistaan 10.2.

TCT-kolmikko yllättää uudella sinkulla Rodeo – biisillä mukana Petri Nygård! Rodeo lopettaa tipattoman alkuvuoden energiseen ja hauskaan bailutunnelmaan!

”Meidän musiikin päämääränä on aina ollut tarkoitus aktivoida jengiä tanssilattialla ja siksi halusimmekin löytää tähän lähestymistapaan jotain uutta kulmaa. Innostuimmekin heti, kun Petri tuli reilu vuosi sitten ehdottamaan mahdollista yhteistyökuviota. Bilettäminen on ollut vahvasti molempien osapuolten musiikin sisältönä, joten fiitti tuntui luontevalta idealta”, summaa TCT yhteistyötä. ”Rodeo-biisissä on meidän mielestämme yhdistetty erinomaisesti Petrille ominaiset härskit, mutta ovelat tekstit ja meidän hallitsematon energia.”

Platinasinkku Rannalle räjäytti TCT:n suosion niin radioissa kuin keikkarintamallakin keväällä 2014. Rannalle –kappaleen jälkeen TCT:n energistä tykitystä on kuunneltu Spotifyssa yli 10milj. kertaa. Myös hillitympi TCT-repertuaari on löytänyt kuulijoissa vastakaikua: balladi Virheistä kaunein on streamannut kultaa. Estottomalla energiallaan, hauskoilla hiteillään ja vilpittömällä asenteellaan yleisön valloittanut TCT-ryhmä on yhtäkuin T.L, Comeetta, Tiahu ja DJ Arctic Nerd.