NRJ:n Verho Show jää tauolle – palatakseen jälleen tammikuussa! – Radio NRJ Finland

NRJ:n Verho Show jää tauolle – palatakseen jälleen tammikuussa!

Veronica Verho jää nimikko-ohjelmineen pienelle tauolle radiosta loppuvuoden ajaksi. Veronican tämän vuoden viimeinen lähetys kuullaan tänään torstaina 10.10. klo 18-20.

– Tietysti haikeat fiilikset! Mutta kliseisesti sanottuna on taottava silloin, kun rauta on kuumaa. Nyt on suunnitteilla niin paljon juttuja Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ohella, jotka pakottavat mut jäämään sivuun vähäksi aikaa. Mä oon sellainen tyyppi, joka haluaa olla kaikessa mukana ja pistää itsensä likoon täysillä. Siksi uskon, että tämä on paras vaihtoehto.

Lopullista tämä ei kuitenkaan ole! Radiogaalassa Vuoden radiojuontajanakin palkittu Verho palaa ääneen NRJ:n taajuudella jälleen 2. tammikuuta 2020.

– Mä oon aina ajatellut, että mikään ei ole pysyvää ja asiat muuttuvat koko ajan. Ja hei, mä oon vaan hetken tauolla. Se on vain kaksi ja puoli kuukautta mun elämästä. Jostain on aina vähän pakko luopua. Ja toisaalta, on ihanaa aloittaa sitten uusi vuosi niin sanotusti ”puhtaalta pöydältä.”

NRJ:n Iltaa juontaa syksyllä Venla Kokkonen

Verho Show:n paikalle tulee maanantaista 14.10 alkaen NRJ:n Ilta, juontajanaan tuttu ääni NRJ:n kesäohjelmistosta, Venla Kokkonen.

– Toi ohjelmapaikka tulee olemaan ihan mahtavissa käsissä, kun Venla juontaa sitä ja en malta odottaa, mitä on luvassa, Verho hehkuttaa.

NRJ:n Iltaan palaa kanavalta aiemminkin tuttu Hitti vai Huti -äänestys, jossa pääset äänestämään joka ilta uutuusbiisejä. Tiedossa on  Venlan käsittämättömän kattavalla musiikkitietämyksellä höystetty iltashow. Verho Show palaa entistäkin ehompana 2.1.2020.