Megatähti Dua Lipa julkaisi odotetun albuminsa Future Nostalgia – Radio NRJ Finland

Megatähti Dua Lipa julkaisi odotetun albuminsa Future Nostalgia

Maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutuvan Dua Lipan odotettu uutuusalbumi Future Nostalgia on nyt täällä! Albumi sisältää muun muassa yli 500 miljoonaa striimausta keränneen maailmanlaajuisen ykköshitin ja Suomessakin platinaa striimanneen esikoissinkun Don’t Start Now, hänen tämänhetkisen listahitin Physical sekä uusimman, torstai-yönä julkaistun sinkun Break My Heart.

”Minulla oli paljon enemmän itsevarmuutta uuden albumin teossa, sillä olin jo julkaissut yhden albumin ennen tätä, joten en pelännyt kokeilla uusia asioita”, Dua sanoo. Uuden suunnan ja inspiraation albumiin artisti kertoo saaneensa Las Vegasissa ollessaan kävelyllä kokoamassa ajatuksiaan.

”Kävellessäni kuuntelin OutKastia ja No Doubtia ja mietin, että mikä näistä levyistä tekee niin ajattomia ja rakkaita minulle, ja kuinka pystyisin yhdistämään omien lapsuuden aikaisten muistojeni nostalgista tunnelmaa johonkin uuteen ja moderniin?”, Dua kertoo albumistaan.

Dua Lipan debyyttialbumi Dua Lipa on Spotifyn kautta aikojen striimatuin nais-sooloartistin julkaisema albumi ja se on myynyt yli 4 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Dua Lipa on myös nuorin nais-sooloartisti, joka on kerännyt yli miljardi katselukertaa YouTubessa.

Kuuntele uusi Future Nostalgia -albumi täältä.

Katso upea Break My Heart -musiikkivideo täältä.