Marcus & Martinus Kaisaniemen puistossa – Radio NRJ Finland

Marcus & Martinus Kaisaniemen puistossa

Alle vuoden sisään kaksi kertaa Hartwall Arenan loppuunmyynyt Marcus & Martinus saapuu konsertoimaan Kaisaniemen puistoon tämän viikon lauantaina 9. kesäkuuta. Ilmiömäistä suosiota nauttivan norjalaiskaksikon keikka on osa heidän laajamittaista Moments-kiertuettaan. Konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa.

Tässä kootusti tietoa Kaisaniemen puiston konsertin käytännön järjestelyistä.

AIKATAULU

Lauantai 9.6.2018 Kaisaniemen puisto, Helsinki

Marcus & Martinus (NO) – Moments Tour

Klo 15 portit konserttialueelle Kaisaniemen puistossa avataan – ravintolat ja tuotemyyntipisteet aukeavat

n. klo 18 konsertti alkaa

Suosittelemme yleisöä saapumaan hyvissä ajoin ja varaamaan reilusti aikaa saapumiseen, sillä isossa ulkoilmakonsertissa turva- ja lipuntarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Konsertti päättyy arviolta klo 19.30 aikoihin.

SAAPUMINEN

Sisäänpääsy konserttiin tapahtuu Kaisaniemen puiston eteläpuolelta, Kansallisteatterin takaa. Yleisöä kehotetaan varaamaan liikkumiseen aikaa ja juhlamieltä, sekä saapumaan Kaisaniemen puistoon joukkoliikenteellä tai kävellen. Tapahtuman puolesta ei ole  järjestetty pysäköintiä. Tapahtuma-alueen suuntaa-antava kartta löytyy täältä: https://bit.ly/2xtjHu5

Tapahtumapuisto sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella, Helsingin päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Joukkoliikennettä suosimalla välttyy myös ruuhka- ja pysäköintihuolilta. Reittisuunnittelussa auttaa HSL:n Reittiopas.

Konserttilipulla pääsee vain kerran sisään.

 

JONOTTAMINEN

Jonottaminen on sallittua vasta klo 12 lähtien tapahtumapäivänä lauantaina. Konserttiin saapuvat fanit ohjataan asianmukaiseen jonoon paikan päällä. Henkilökunta ja järjestyksenvalvojat voivat tehdä tarpeen vaatiessa muutoksia jonotusajankohdan aloitukseen ja muihin järjestelyihin paikan päällä.

Yön yli jonottaminen ja leiriytyminen ei ole sallittua turvallisuussyistä. Helsingin poliisilaitos muistuttaa faneja ja heidän vanhempiaan, että yön yli tapahtuva fanittaminen ei ole sallittua Helsingin puistoissa – sen katsotaan vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta, ja poliisi toivookin fanien noudattavan tapahtumajärjestäjien ohjeistuksia jonottamisesta.

KONSERTTIVIERAIDEN SAATTAMINEN JA HAKEMINEN

Kaisaniemen puiston konserttialueen ympäristö on ruuhkainen sekä ennen konserttia että sen jälkeen. Paikalle kannattaa siis saapua joukkoliikennettä hyödyntäen tai kävellen. Saattajien kanssa kannattaa sopia treffipaikka kauemmaksi Kaisaniemen puiston alueesta, varsinkin jos saattajat ovat liikkeellä autolla.

IKÄRAJASUOSITUS

Golden Circle -alueelle ikäraja on 12 vuotta. Muuten konserttiin ei ole ikärajaa, mutta suosittelemme lämpimästi, että alle 12-vuotiailla on mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Huoltajaksi sopii luotettava, vähintään 18-vuotias henkilö, huoltajan ei siis tarvitse olla välttämättä esimerkiksi oma vanhempi. Toivomme, että lasten ja nuorten kanssa konserttiin tulevat huoltajat käyttävät omaa harkintaansa siinä, kuinka monen Marcus & Martinus -fanin kanssa konserttiin saapuvat.

MUITA VINKKEJÄ

Olemme keränneet liudan muita vinkkejä esimerkiksi varusteista, kielletyistä esineistä, konsertissa kuvaamisesta ja monista muista käytännön asioista Usein kysyttyjen kysymysten listalle – vinkit kannattaa katsoa täältä: https://bit.ly/2xtjHu5