Jeremy Folderolilta uusi sinkku – Radio NRJ Finland

Jeremy Folderolilta uusi sinkku

Suomen lupaavimpiin DJ-tuottajiin lukeutuva Jeremy Folderol julkaisi tänään uuden singlen You On Repeat feat. Heyday. Uusi single on syntynyt yhdessä ruotsalaisen huipputekijäkaksikon Heydayn kanssa, jonka muodostavat Sara Hjellström ja Cassandra Ströberg.

Sara Hjellström (artistinimi Shy Martin) on tehnyt muun muassa Mike Perryn Ocean- biisin, joka on ylittänyt 200 miljoonaa striimiä Spotifyissa sekä The Chainsmokersin uuden singlen All We Know. Jeremy on asunut kuluneena vuotena Tukholmassa tekemässä uutta musiikkia ja verkostoitunut paikallisten tekijöiden kanssa.

-Muutin maaliskuussa Tukholmaan tavoitteenani verkostoitua Ruotsin musaskenessä, jota kovasti diggailen. Tutustuin kustantajani kautta Heydayn Saraan ja Cassandraan, joiden kanssa syntyi heti hyvä yhteinen meininki. ”You On Repeat” kirjoitettiin studiossa Södermalmilla, Jere kertoo ja jatkaa:

Biisi kertoo ihmissuhteesta, joka on erittäin intiimi ja kiihkeä. Siitä syntyi kertosäe ”I wanna play you on repeat.” Ollaan kirjoitettu nyt paljon lisää biisejä, joita toivottavasti kuullaan myöhemmin. Ruotsiin on myös tarkoitus lähteä takaisin niin pian kuin mahdollista.

Jeremy Folderol, oikealta nimeltään Jere Saharinen, on 20-vuotias DJ-tuottaja. Jo seitsemän vuotta sitten musiikin tekemisen aloittanut Jeremy on muun muassa esiintynyt Pohjoismaiden suurimman EDM-festivaalin Weekend Festivalin lavalla heti David Guettan jälkeen. Jeremy sainattiin vuonna 2013 Warner Musicille ja hän on julkaissut kolme singleä: In Stereo, We Are Forever ja Little Sister feat. Tilly.