Isac Elliotin FAITH-singlesarjan toinen osa EYES SHUT ilmestyy tänään – Radio NRJ Finland

Isac Elliotin FAITH-singlesarjan toinen osa EYES SHUT ilmestyy tänään

Poptähti Isac Elliot kertoi syyskuussa julkaisevansa loppuvuoden aikana uuden singlen jokaisen kuukauden ensimmäisenä perjantaina. Syyskuussa ilmestynyttä AYO-sinkkua seuraa nyt sarjan toinen single EYES SHUT

”Mä oon vaan niin fiiliksissä kun pääsen tiputtelemaan näitä uusia sinkkuja ulos kuukauden välein. Mun mielestä eka sinkku AYO oli täydellinen pelinavaus FAITH-konseptille, mut nyt toisena sinkkuna halusin tarjoilla jotain vähän melodisempaa ja tanssittavampaa. EYES SHUT on biisi, jota ei oikein voi verrata mihinkään mitä mä oon aiemmin julkaissut. Sen tuotannossa on joku selittämättömän hauska twisti. Olen tästä biisistä tosi ylpeä. Tämä on mulle New Way Homen jälkeen sellainen biisi joka tuntuu tosi tärkeeltä ja spessulta. Onneksi tekin pääsette nyt vihdoin tsekkaamaan sen”, Isac jatkaa.

EYES SHUT -sinkusta julkaistaan myös musiikkivideo, joka kuvattiin pari viikkoa sitten Norjassa. Video ilmestyy perjantaina 13.lokakuuta.

”On mahtavaa päästä nyt myös avaamaan enemmän tätä FAITHin visuaalista puolta. Mä olen aina ollut todella kiinnostunut itse musan lisäksi myös siitä, miltä tää kaikki näyttää. Koko tän konseptin läpi kulkee tietty punainen lanka, mut en halua spoilata enempää. Kaikki selviää sit viimeistään joulukuussa”, Isac kertoo.

Idea FAITHistä syntyi viime kesänä kun Isac huomasi erään studiosession jälkeen, että hyviä sinkkuja oli syntynyt jo puolikkaan albumin verran.

”Mulle tuli fiilis, että en halua pihdata niitä yhtään, vaan haluan saada ne tällä kertaa mahdollisimman äkkiä jengin kuultavaksi. Siitä sitten syntyi idea julkaista yksi biisi kerran kuussa. Yleensä biisin valmistumisen ja julkaisun välissä saattaa mennä pahimmillaan jopa vuosi, ja siinä ajassa sitä on itsekin jo mennyt eteenpäin uusien juttujen pariin. Tää on ihan mahtavaa, että pääsen tarjoilemaan nämä biisit ihmisille kun ne ovat tuoreita vielä mulle itsellenikin. Uskon, että fanit ovat tästä yhtä innoissaan kuin mä”, Isac kertoo.