Isac Elliotilta uusi single SHE – Radio NRJ Finland

Isac Elliotilta uusi single SHE

”Isac crushed it on this track. The vocals are absolutely phenomenal. He is such a talent and it’s insane to think that he is only 16. Vocally he is already up there with the big ones.”
– SHE Songwriters Mitch Allan & Wayne Hector

Pitkin viime viikkoa fanejaan sometauolla ja sen jälkeen postatuilla mystisillä videoilla kiusoitellut Isac Elliot päästää kuulijansa vihdoin piinasta, ja julkaisee tänään kauan odotetun uuden singlensä SHE. Kuukausi sitten loppuunmyydyn Helsingin Musiikkitalon lavalla ensiesityksensä saanut biisi esittelee uuden, kypsemmän Isac Elliotin.

Isac on luonnollisesti innoissaan päästessään vihdoin julkaisemaan monta kuukautta kulisseissa työstettyä uutta musiikkia. Isacin viime vuosi kului pitkälti erilaisten yhteistyöprojektien parissa, joten uuden oman singlen julkaiseminen sai odottaa tähän päivään asti.

Yksi yhteisprojektien tulos oli ruotsalais-norjalaisen dj-duo Tungevaag & Raabanin kanssa tehty jättihitti Beast, joka on tähän päivään mennessä kerännyt huikeat yli 30 miljonaa streamia maailmanlaajuisesti sekä ylittänyt platinarajan Suomen lisäksi myös mm. Norjassa ja Ruotsissa.

“Beast oli mulle ihan mahtava juttu. Se avasi paljon ovia ja biisin julkaisun jälkeen moni palanen loksahti paikoilleen. Alkuvuodesta päätettiin sitten toteuttaa Mikael Gabrielin kanssa jo pitkään puheissa ollut yhteistyö, jonka tuloksena syntyi kohta tuplaplatinarajan rikkova X-ep ja Liikaa sussa kii -sinkku. Musta oli ihan mielettömän hienoa päästä tekemään näitä yhteistyöjuttuja, joita en oo aiemmin hirveästi tehny. Molemmat proggikset antoivat mulle todella paljon ja ne olivat todella hyviä pohjustamaan tätä nyt tapahtuvaa uuden oman sinkun julkaisua”, Isac kertoo.

Tänään julkaistavaa SHE-singleä ovat olleet Isacin kanssa työstämässä biisintekijät Wayne Hector (One Direction – Steel My Girl, Best Song Ever, Nicki Minaj – Starships), Mitch Allan (Jason Derulo – Want To Want Me, Demi Lovato – Heart Attack), Talay Riley (Jason Derulo – If It Ain’t Love, Nick Jonas – Levels) sekä Louis Schoorl (5SOS, Passenger).

”SHE on kappale, jonka demon kuultuani tiesin heti, että tästä biisistä tulee mun uusi sinkku. Se esittelee ihan uuden puolen musta niin musiikillisesti ja laulajana kuin sanoituksiltaankin. Siinä on jotain selittämättömän vaarallista ja se on ihan erilaista kuin mun aikaisempi tuotanto. Tää on just sitä, mitä mä haluan tehdä jatkossakin”, Isac kertoo.