Isac Elliot yhteistyössä Justin Bieberillekin hittejä kirjoittaneen biisintekijän kanssa – Radio NRJ Finland

Isac Elliot yhteistyössä Justin Bieberillekin hittejä kirjoittaneen biisintekijän kanssa

Tänään julkaistavaa I Wrote a Song for You -sinkkua on ollut kirjoittamassa lukuisia maailmanhittejä tehnyt Ali Tamposi

Kansainvälistä uraa tekevä nuori poptähti Isac Elliot yllätti faninsa syyskuussa ja kertoi julkaisevansa loppuvuoden ajan uuden singlen kerran kuussa. Nimekseen julkaisujen sarja sai FAITH. Nyt FAITH-projekti on edennyt kolmanteen osaansa tänään julkaistavan I Wrote a Song for You -singlen myötä.

Kaksi edellistä FAITH-julkaisua AYO ja EYES SHUT ovat moderneja ja nopeatempoisia tanssibiisejä, mutta kolmanneIla FAITH -singelellään Isac tiputtaa kierroksia ja julkaisee sarjan ensimmäisen hitaan biisin.

”Artistille uusin biisi on just sillä hetkellä aina se tärkein ja siitä puhutaan aina uran parhaimpana biisinä. Ja niinhän sen pitääkin olla. Mutta aina välillä jostain biisistä tulee sellainen ihan erityinen fiilis, jonka aistii kun biisiä kirjoitetaan, kun sitä äänitetään ja työstetään. Kaikki mukana olevat tietävät, että nyt käsissä on jotain isompaa. Koko tiimi aistii sen. Tuntuu että biisiä ei tarvitse selittää kenellekään, vaan se puhuu puolestaan. Sen sanat, sen melodia ja sen tunnelma. Tämä biisi on sellainen”, Isac kertoo.

Yksi I Wrote a Song for Youn kirjoittajista on huimassa nosteessa oleva amerikkalainen biisintekijä Ali Tamposi, jonka käsialaa ovat mm. DJ Snaken ja Justin Bieberin Let Me Love You -jättihitti, Kygon ja Selena Gomezin It Ain’t Me sekä Camila Cabellon ja Young Thugin Havanna -sinkut.

I Wrote a Song for You –singleen on tehty myös upeissa maisemissa Norjan vuonoilla kuvattu musiikkivideo, joka julkaistaan maanantaina 20.marraskuuta.