Hank Solon ensimmäinen soolosingle Söpö on ylittänyt platinarajan – Radio NRJ Finland

Hank Solon ensimmäinen soolosingle Söpö on ylittänyt platinarajan

Säveltäjä-tuottaja Hank Solon, eli Henri Salosen debyyttisoolosingle, Sannin, Kasmirin ja Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeen kanssa yhdessä tehty Söpö julkaistiin elokuun alussa. Nopeasti Suomen Spotify-listan kärkipaikalle noussut Söpö striimasi muutamassa viikossa kultaa ja on ylittänyt nyt platinarajan.

Kappaleen vastaanotto saa Hank Solon häkeltymään.

“Vau, todella upeaa, että ensimmäisen soolobiisi lähti näin hienosti, en osannut odottaa tällaista vastaanottoa. Tämä on osoitus siitä, että taide voittaa ja sisältö ratkaisee. Pitää olla hullu, se palkitaan”.

Hank Solo kertoo, että suunnitelmia soolouran jatkolle on jo olemassa.

“Tällainen jengillä yhdessä tehty kappale on hauska tapa startata homma. Jännä nähdä, mitä on luvassa seuraavaksi. Teen tätä rakkaudesta lajiin ja haluan pitää soolojutut mahdollisuutena kanavoida luovaa hulluutta. On tärkeää, ettei tarvitse noudattaa sääntöjä ja saa tehdä mitä haluaa”.

Söpö-kappaleeseen on tehty myös upea, Jenni Salosen (Veli Creative) ohjaama musiikkivideo, joka on sekin saanut loistavan vastaanoton – videota on katsottu YouTubessa jo yli miljoona kertaa.

Emma-palkitun Hank Solon meriittilista on komea. Hän on tuottanut Sannin hittialbumit ja työskennellyt mm. Anna Abreun, Maija Vilkkumaan, sekä Roope Salminen & Koirat -yhtyeen kanssa. Kotimaisten tähtien lisäksi hän säveltää ja tuottaa musiikkia myös lukuisille ulkomaisille artisteille.