Evelinan Fuulaa sai striimausaktivoidun musiikkivideon – Radio NRJ Finland

Evelinan Fuulaa sai striimausaktivoidun musiikkivideon

Tummasävyiseen, valheellisen suhteen tuntoja kuvailevaan Fuulaa-kappaleeseen on tehty video, joka on Evelinan itsensä ideoima. Evelina eläytyy biisin synkeään tunnelmaan mustavalkoisella, dramaattisesti leikatulla videolla kylpyammeessa.

Fanit ovat aktivoineet videon julkaisua striimaamalla Fuulaa-kappaletta. Kun stream to unlock –mittari on nyt viikonlopun jälkeen saatu streemaamalla osoittamaan 100% niin video on paljastunut!

Fuulaa-kappaletta ei ole julkaistu sinkkuna, mutta se on noussut albumibiisinä Spotify TOP50-listalle heti albumin julkaisusta. Viikonlopun aikana biisi nousi jo Spotify TOP20-listalle. Biisi on faneille tuttu myös Evelinan keikkasetistä.

Evelinan debyyttialbumi 24K julkaistiin 28.10. Se nousi suoraan virallisen albumilistan sijalle 3. Ennakkoon levyn biisejä oli kuunneltu jo platinaan oikeuttava määrä eli yli 20.000.000 kertaa. Vastaavaan ei ole suomalainen artisti debyyttilevyllään aiemmin yltänyt.

Evelinan valtaisia hittejä ovat mm. Honey, joka on yksi harvoista suomalaisista kappaleista joka on ylittänyt yli 10 miljoonaa streamia, Sireenit yli 7 miljoonaa streamia, Sushi 3,7 miljoonaa streamia ja viimeisin sinkku Ei filtterii jo 3,3 miljoonaa streamia.

Evelina on tavoittanut lyhyessä ajassa ison oman yleisönsä vakuuttavalla esiintymisellään ja loistavilla omilla biiseillään – vihdoinkin myös Suomeen sopivalla urbaanilla r&b-mausteisella soundilla.