Evelinan albumi SOS on jo tuplaplatinaa ennen julkaisua – Radio NRJ Finland

Evelinan albumi SOS on jo tuplaplatinaa ennen julkaisua

Evelinan uusi albumi SOS julkaistaan 22.2. Albumijulkaisua edeltää uusi sinkku Miks, joka julkaistaan huomenna 13.2.

”SOS-albumi on aidompi ja rohkeampi kokonaisuus, se on just mun kuuloinen! Mulle oli tärkeää tehä pidempi levy jolla on enempi kuunneltavaa ja tilaa kaikenlaisille fiiliksille. Haluun antaa enemmän mun uskollisille faneille”, kertoo Evelina.

Evelina on yksi Suomen seuratuimmista ja kuunnelluimmista artisteista. Evelinan debyyttialbumi 24K julkaistiin lokakuussa 2016 ja se oli ensimmäinen jo ennen julkaisuaan platinaa striimannut albumi. Albumi toi myös Evelinalle viime vuoden Vuoden naissolisti-Emman. Tuleva SOS albumi on striimannut tuplaplatinaa jo ennen julkaisuaan. Toisen albumin valmistelu lähti heti debyytin julkaisusta, uutta materiaalia ovat mm. jättihitit Kylmii väreitä, Tornado, Katri Helena, Sun vika ja Vielä kerran. Kylmii väreitä ja Tornado ovat molemmat ylittäneet jo maagisen 10 miljoonan striimin rajan. Aiemmista julkaisuista Sireenit on ylittänyt jo 10 miljoonan ja Honey jo yli 15 miljoonan striimin rajan. Kaiken kaikkiaan Evelinan kappaleita on kuunneltu yli 110.000.000 kertaa suoratoistopalveluissa.

Uudella albumilla SOS kuullaan entistäkin vahvempaa tulkintaa ja monipuolisia kappaleita. Ennen albumin julkaisua julkaistaan vielä uusi sinkku Miks. Miks-kappaleen surumielisessä, balladinomaisessa tunnelmassa Evelinan upea ääniala pääsee hienosti oikeuksiinsa. Levyn menevämpää puolta edustavat mm. lattarivivahteinen Lähetä ja sähäkkä Formula. Levyllä kuullaan myös omakohtaisesti ilmastomuutokseen kantaaottava Sahara-kappale, jonka teema haastaa meitä jokaista miettimään omia valintojamme luonnonsuojelun näkökulmasta. Evelina tekee Sahara-kappaleen myötä myös yhteistyötä WWF:n kanssa.

SOS-albumin julkaisupäivänä 22.2. Evelina esiintyy Helsingin Forumin kauppakeskuksessa klo 17. Ikärajattomaan, kaikille avoinna olevaan tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita. Paikalla on mahdollisuus tavata artisti ja ostaa uusi albumi.