Evelinalta uusi odotettu sinkku Kylmii väreitä 3.5. – Radio NRJ Finland

Evelinalta uusi odotettu sinkku Kylmii väreitä 3.5.

Evelinan debyyttialbumi 24K julkaistiin lokakuussa 2016. Levyn kappaleita on streamattu jo tuplaplatinaa eli 40.000.000 kertaa!

24K levy ylitti ensimmäisenä Suomessa pelkillä streamauksilla platinarajan ennen julkaisuaan! Levy on ollut Suomen virallisen listan TOP 15 –listalla julkaisustaan asti, 24 listaviikosta 20 viikkoa TOP10-albumi. Evelinan jättihitit Honey, Sireenit, Sushi ja Ei filtterii ovat kaikki nousseet julkaisustaan myös Spotify-listan kärkeen. Evelina on lunastanut lyhyessä ajassa paikkansa seuratuimpien ja suosituimpien (nais)artistien joukossa, mikä näkyy valtavana fanimääränä ja myös kiinnostuksena monenlaisiin yhteistyökuvioihin, joista viimeisimpänä iso näkyvyys PUMAn DO YOU -kampanjan ja malliston kasvona.

Supersuositulla Evelinalla on myös valtaisa keikkatahti ja –suosio. Evelina on tehnyt vuoden aikana yli 140 keikkaa ja tulevan kesän aikana hänet nähdään mm. seuraavilla festareilla: Ruisrock, Blockfest, RMJ, Summer Up, Himos Juhannus, Solar Sound ja Ilosaarirock.

Uusi sinkku Kylmii väreitä sopiikin täydellisesti kesään ja festaritunnelmiin. Kylmii väreitä on suorasanainen rakkauslaulu kuumasta kesästä ja kuumista tunteista, jotka aiheuttaa kylmii väreitä. Sinkun tuotannosta vastaa MGI & Kashwell.