Evelinalta tulossa uusi sinkku – debyyttialbumille ennakkoon platinaa – Radio NRJ Finland

Evelinalta tulossa uusi sinkku – debyyttialbumille ennakkoon platinaa

Evelinan uusi sinkku Ei filtterii on hieman reggaesta soundeja nappaava moderni poppisbiisi ja aihe vahvasti sitä mitä Evelina on muutenkin tuonut esille että voit olla oma itsesi, kuvissa ja elämässä, ilman filtterii.”Tää on mulle tosi henkilökohtainen aihe ja käsittelee asioita mitä oon itsekin tajunnu vasta hiljattain. Tällases nettiajassa missä some on iholla kokoajan pitäis muistaa et tärkeetä on se mitä tapahtuu siel ruudun toisella puolella oikeessa elämässä ja on ihan älyttömän onnekas jos löytää sellasen tyypin kenen mielestä on 6/5 ku hengaa ilman mitään roolii räjähtäneen näköisenä – siitä tää kertoo”, avaa Evelina kappaleen ideaa.

Evelinalla on lähes 90.000 Instagram-seuraajaa, joiden keskuudessa ulkonäköpaineet ja itsetuntoasiat herättävät paljon keskustelua. Fanipalaute lämmittää Evelinan mieltä:”Nuoret tyypit on antanu paljon hyvää palautetta ja kokenu voimaantuvansa siitä mitä mä teen.”

Evelinan sinkut ovat streamanneet Spotifyssa jo yli 20.000.000 kertaa eli 28.10. julkaistava debyyttialbumi on platinaa jo ennen julkaisuaan! Tähän ei ole vielä kukaan muu suomalainen artisti yltänyt ennen Evelinaa.

Levylle sisältyvät itseoikeutetusti Evelinan isot jo julkaistut sinkut Honey feat Mikael Gabriel, Sireenit ja Sushi sekä tietenkin uutta materiaalia. Tuotannosta vastaa Henri MGI Lanz. Evelina on löytänyt musiikillisen genrensä itse tekemällä. Englanniksi biisinkirjoittamisen aloittaminen toi luontevasti kansainvälisen otteen omaan musiikkiin. ”Jenkkisoundi” on sittemmin jalostunut persoonalliseksi ja omantyyliseksi moderniksi popiksi.