Evelina julkaisi uuden sinkun Sushi – Radio NRJ Finland

Evelina julkaisi uuden sinkun Sushi

Evelinan valtaisat radio- ja Spotify-hitit, tuplaplatinaa, lähes 9 miljoonaa kertaa streamattu Honey feat. Mikael Gabriel ja platinaan noussut Sireenit saavat nyt jatkoa! Sushi-biisillä jatkuu Takajeejee-biisin myötä alkanut yhteistyö JVG:n kanssa.

”Sushi syntyi hyvissä fiiliksissä, oli jotenkin tosi rentoo ja hauskaa aloittaa uuden biisin tekeminen Honeyn ja Sireenien jälkeen. Halusin biisiin sitä tunnelmaa, sellaista leikittelyä, ei mitään vakavaa tilitystä tai kriisin purkua, mistä kyllä myös saattaa syntyä hyviä ideoita ja tekstiä. Mut Sushi on erilainen, hauska ja kevyt. Sen kivan ja rennon tunnelman myötä myös JVG-fiitti tuntui tosi luontevalta. Ihanaa et JVG lähti messiin ja saatiin tehdä Takajeejeen jatkoksi uutta yhdessä”, kertoo Evelina.

Sushin tuotannosta vastaa totuttuun tapaan Henri MGI Lanz. Yhteinen sävel on selkeä ja uusia biisejä on työstetty kevään aikana. Evelina on löytänyt oman tyylinsä ja hänen suomenkielinen urbaani, jenkkivivahteinen moderni pop on jäljittelemätöntä ja ainutlaatuista. Evelinan debyyttialbumi julkaistaan syksyllä.

Evelina on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi seuratuimmaksi uudeksi artistiksi ja idoliksi. Oma tyyli ja luonteva yhteys faneihin herättää valtavasti keskustelua ja ihailua. Evelinan Instagaram-seuraajia on jo yli 64.000.

Evelina_Sushi_570

Evelinan kesä sisältää nelisenkymmentä keikkaa sisältäen mm. Provinssin, Summer Upin, Aurafestin, Blockfestin.