Ellinooran uusi single Nartut – Radio NRJ Finland

Ellinooran uusi single Nartut

”Nartut on aika rehellinen tilitys siitä, miltä tuntuu kun joku on perseestä sua kohtaan.

Biisissä löytyy Mean Girls -leffan valitettavasti edelleen ajankohtaista tematiikkaa, joka on tuotu tähän päivään. Sosiaalinen media näyttelee uudenlaista roolia ihmisten välisissä konflikteissa ja tunnesähellyksessä.”

Tänään julkaistu ”Nartut” on toinen single Ellinooran toiselta albumilta, jota artisti työstää parhaillaan. Albumilta on aiemmin julkaistu jo single ”Glitteri”.

”Biisin suurin viesti on, että pyrkisimme olemaan toisillemme lähtökohtaisesti hyviä –  uskon, että jokainen meistä kykenee olemaan hyvä tyyppi ja myös sen vastakohta.

Me ollaan herkkiä olentoja, me ihmiset. Tää biisi on fanfaari sille että ei silti anneta kenenkään pienentää tai muuttaa meitä, tai olla meille ikäviä syyttä – tää antaa kärjistyksen avulla sanat niille tunteille, mitä ei esimerkiksi itse tapahtumatilanteessa osaa sanoiksi pukea. Hyvyyttä kohti.”

Uuden sukupolven pop-artisti Ellinoora on tunnettu omintakeisista lyriikoistaan ja isoista melodioista. Ellinoora on samaan aikaan sekä ajassa kiinni oleva että ajaton biisinkirjoittaja, jolta löytyy useita näkökulmia nuoren ihmisen elämään.

Vasta yhden levyn julkaissut artisti on onnistunut tekemään jo useita pophittejä. ”Carrie”, ”Leijonakuningas” ja ”Elefantin paino” ovat kaikki nostaneet Ellinooran kovaan sarjaan laulaja-lauluntekijänä. Vuonna 2017 Ellinoora sai neljä Emma-ehdokkuutta sekä palkittiin Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden artisti – ja Vuoden biisi (Elefantin paino) –palkinnoilla.