Ellinoora julkaisi uuden duettobiisin – Radio NRJ Finland

Ellinoora julkaisi uuden duettobiisin

Ellinooran kolmas single tulevalta toiselta levyltä julkaistiin tänään. Kappale on kaunis, iso popballadi ja yhdistää mielenkiintoisella tavalla kaksi loistavaa artistia: kappaleessa on mukana feattaamassa tämän hetken kiinnostavin uusi artisti eetu.

”Mulla oli tammikuusta asti puhelimessa demo biisistä, jonka kaa sain pienen päähänpinttymän: tästä pitää tulla duetto. Koin, että biisin sisällä käydään jotain ajatusdialogia ja tarvin sen toisen ihmisen vastauksen siihen. Aika tosi monen mutkan kautta eräs lahjakas uusi artisti nimeltään eetu kävi studiolla ja lopputulema oli se, että mä sain kaipaamani vastauksen ja biisi tuli valmiiks. Tää on mun mielestä yks parhaimpia biisejä mitä ollaan tehty, siinä on jotain sellasta säröä mistä itse tykkään. Eetu tuo feattina loistavan twistin tähän outoon dialogiin.

Biisi kertoo hieman epäterveestä ihmissuhteesta ja siitä, kuinka sydämen liikkeitä ei voi säädellä vaikka haluaisi. Musta on myös hyvää kontrastia tehdä melankolinen laulu kesää vasten. Odotan niiin paljon että ihmiset pääsevät kuulemaan tämän.”