Ellinoora julkaisee uuden singlen Dinosauruksii 20.11. – Radio NRJ Finland

Ellinoora julkaisee uuden singlen Dinosauruksii 20.11.

Vuoden Naissolistiksi tämän vuoden Emma Gaalassa valittu Ellinoora julkaisee odotettua uutta musiikkia. Uusi kappale Dinosauruksii ilmestyy perjantaina 20.11. ja se on ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta kolmannelta albumilta. Ellinoora on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

”Yhtäkkiä mun edellisestä julkaisusta on kulunut vuosi ja maailma on sen jälkeen kääntynyt ylösalaisin. Kun missään ei oo mitään järkeä, pitää omia ajatuksia, tunnetiloja ja pelkoja selventää kirjoittamalla. Halusin kaiken keskellä kirjoittaa hyvän tarinan sokeasta uskosta, ihmeistä ja ulkopuolisuudesta. Kappaleessa mietitään maailmanloppua, dinosauruksia ja ajankulkua. Siinä on haikeutta, yltiöromanttisuutta, äärioptimismia ja realistista pessimismiä. Samoja piirteitä mitä mussa itsessäkin on.

Vietettiin viime vuonna paljon aikaa Lontoossa, kaipuu sinne kuuluu tässä biisissä läsnäolevissa brittivivahteissa. Mun kolmas levy tulee liikkumaan mielikuvitusmaailman ja todellisuuden rajapinnoilla – Dinosauruksii viitoittaa alkavaa tietä minne oon kulkemassa. Odotan niin, että pääsen jakamaan lopputuloksen yleisön kanssa!”

Ellinoora saapuu uuden singlejulkaisun Dinosauruksii myötä NRJ:n Aamun vieraaksi perjantaina 20.11. klo 9.00!