Ed Sheeranin uusi albumi julkaistaan 3.maaliskuuta – Radio NRJ Finland

Ed Sheeranin uusi albumi julkaistaan 3.maaliskuuta

Kahdella uudella kappaleellaan historiaa tehnyt Ed Sheeran julkaisee uuden albuminsa 3.maaliskuuta! Albumi on nimeltään ÷ ja siitä povataan vuoden 2017 suurinta ja merkittävintä albumia.

Kansainvälinen supertähti Ed Sheeran on ilmoittanut julkaisevansa uuden albuminsa ÷ (lausutaan “divide”)  3.maaliskuuta. Tuleva albumi on saanut historiallisen lähtölaukauksen, sillä levyn ensimmäiset singlet ”Castle On The Hill” ja” Shape Of You” nousivat välittömästi eri suoratoistopalveluiden ja latauskauppojen kärkeen sekä radioiden soittolistoille. ”Shape Of You” teki myös Spotify-historiaa, sillä kappaletta kuunneltiin yhden päivän aikana 7,9 miljoonaa kertaa tiputtaen Adelen Hello –kappaleen kärkipaikalta.

2-jpg

Ed itse on ennätyksestä onnellisen hämillään: ”Huh mikä viikko! Uudet kappaleeni ovat saaneet huikean vastaanoton, josta olen todella kiitollinen. Uusi albumini ÷ on minulle erittäin henkilökohtainen ja uskon todellakin, että se on paras levyni! Olen innoissani paluustani ja odotan maaliskuun alkua todella paljon”.

÷-albumia on vaikea luokitella oikeastaan mihinkään genreen, sillä levyn kappaleet vaihtelevat mahtipontisista balladeista, hip hopiin ja poppiin. Mukaan mahtuu myös akustisia kitaravetoja, sekä modernia ja omaperäistä poppia. Albumi vahvistaa Ed Sheeranin roolia multilahjakkaana laulajana ja lauluntekijänä. Edin itsensä lisäksi mukana tuotantoapuna levyllä on ollut Benny Blanco (Rihanna, Weeknd) sekä Johnny McDaid, Mike Elizondo ja Steve Mac. Albumin äänitykset on tehty Los Angelesissa, Lontoossa, Suffolkissa sekä RMS Queen Mary 2-ristelyaluksella.  ÷-albumin soundi ja tematiikka edustavat täydellisesti nykypäivää ja albumi vahvistaakin Ed Sheeranin asemaa yhtenä kaikkien aikojen monipuolisimpana ja taitavimpana trubaduurina, joka on aikaansa edellä. Edin henkilökohtainen kädenjälki näkyy myös albumin kannessa, jonka hän on itse maalannut.

÷ -albumi jatkaa Ed Sheeranin menestyksekästä kulkua. Edellinen albumi ‘x’ (2014) on yksi tämän vuosituhannen parhaiten menestynein albumi, jota on sriimattu lähes 4 miljardia kertaa. Kaiken kaikkiaan Ed Sheeranin tuotantoa on striimattu lähes 10 miljardia kertaa ja albumeja myyty yhteensä yli 23 miljoonaa kappaletta.