Ed Sheeran julkaisi uutta musiikkia – mukana myös Justin Bieber – Radio NRJ Finland

Ed Sheeran julkaisi uutta musiikkia – mukana myös Justin Bieber

Ennätyksiä kerta toisensa jälkeen rikkova supertähti Ed Sheeran julkaisi tänään Justin Bieberin kanssa uuden kappaleen I Don’t Care. Kappaleen ovat tuottaneet Max Martin, Shellback ja FRED.

Suomessa ensi heinäkuussa kahtena iltana esiintyvä laulaja on rikkonut aiemmilla julkaisuillaan Suomessa ennätyksiä.

Vuoden 2017 isoimmaksi hitiksi kasvanutta Shape Of You -singleä on kuunneltu Suomessa yli 21 miljoonaa kertaa, tehden siitä ensimmäisen kappaleen, joka ylitti viisinkertaisen platinarajan.

Sympaattisella brittitähdellä on taskussaan Suomesta legendaarisen viisinkertaista platinaa menneen singlen lisäksi kolme tuplaplatina-, viisi platina- sekä kymmenen kultasingleä. + -albumi (2011) on myöskin myynyt kultaa, sekä kaksi viimeisintä albumia, x (2014) ja ÷ (2017), kolminkertaista platinaa. Yhteenlaskettuna 28-vuotiaalla Sheeranilla on siis Suomessa päätähuimaavat 22 sertifikaatiota.

Massiivisiin lukuihin Sheeran on päässyt myös live-puolella. Keväällä 2017 alkaneen ÷-kiertueen on nähnyt jo yli 6,2 miljoonaa ihmistä. Laulaja-lauluntekjiä tunnetaan kyvystään muuttaa jopa 90 000 -päisen areenan tunnelmalliseksi pubikeikaksi – artisti on ensimmäinen Wembleyllä täysin soolona, ilman bändiä esiintynyt muusikko. Supertähti nähdään ÷ -maailmankiertueellaan Helsingin Malmin lentokentällä 23. ja 24. heinäkuuta.