DJ-huippu Robin Schulz Weekend Festivalille! – Radio NRJ Finland

DJ-huippu Robin Schulz Weekend Festivalille!

Tämä Weekend Festivalille heinäkuussa saapuva saksalainen menestysartisti on rikkonut kerta toisensa jälkeen ennätyksiään. Hän on saavuttanut lukemattoman määrän kulta- ja platinalevyjä ympäri maailman.

Suomessa Schulzin Sugar-albumi (2015) on saanut platinaa sekä Prayer (2014) ja Uncovered (2017) -albumit kultaa. Lisäksi hänellä on Suomesta kaksi tuplaplatinasingleä, kaksi platinasingleä ja kolme kultasingleä.

Robin Schulz on varsin läheinen suomalaisille, sillä hän julkaisi viime vuoden lopulla Speechless-nimisen singlen vokalistinaan Erika Sirola. Lisäksi yksi kappaleen säveltäjistä oli Teemu Brunila.

Weekend Festival pidetään Helsingissä 19.-20. heinäkuuta. Tapahtumaan on jo aiemmin julkistettu mm. Swedish House Mafia, joka tekee paluukeikkansa viiden vuoden tauon jälkeen sekä Armin Van Buuren, Lil Uzi Vert, Scarlxrd, Zomboy, Afrojack, Headhunterz, Dynoro, Killy, Suicideboys, DVBBS ja ikisuosikki Tungevaag & Raaban sekä kotimaisista artisteista Pyhimys, Anna Puu, Cledos, Evelina, Gasellit ja Lukas Leon.

Weekend Festivalista on tulossa edellisvuosien tapaan jättisuosittu. Lisää artistijulkaisuja on luvassa lähiaikoina.