Blockfestin ensimmäiset artistit julki vuodelle 2021 – Radio NRJ Finland

Blockfestin ensimmäiset artistit julki vuodelle 2021

Jo aiemmin vuoden 2021 päivämääränsä ilmoittanut kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut nyt myös ensimmäiset artistikiinnityksensä. 20. ja 21. elokuuta 2021 Ratinan stadionilla ja ympäröivällä Ratinanniemen alueella kuullaan jo tälle vuodelle toivottuja artisteja kuten yhdysvaltalaistähdet DaniLeigh ja Denzel Curry, uusia kiinnityksiä kuten jenkkiräppäri Polo G sekä useita kotimaisia huippunimiä.

Laulajana, lauluntekijänä, tanssija ja koreografina tunnettu DaniLeigh on yksi tämän hetken kiinnostavimmista ja monipuolisimmista nousevista artisteista, joka on päässyt tekemään yhteistyötä jo mm. G-Eazyn, Lil Babyn ja Da Babyn kaltaisten nimien kanssa, mutta miamilaiselle artistille tämä on ensimmäinen esiintyminen Suomessa. Sen sijaan Denzel Curry, jonka uran suurimpiin hitteihin kuuluvat yli 100 miljoonaa kertaa pelkästään Spotifyssa striimatut “CLOUT COBAIN” ja “Ultimate”, esiintyi loppuunmyydylle Tavastialle vuonna 2018. Ennenjulkaisemattomana nimenä mukana myös yhdysvaltalaismedia XXL:n Freshman Class 2020 -listallakin noteerattu ja uusimman, Billboardin 2. sijalle nousseen studioalbuminsa The Goat aiemmin tänä vuonna julkaissut chicagolaisräppäri Polo G, joka tunnetaan mm. platinaa myyneestä hittikappaleestaan “Pop Out ft. Lil Tjay”.
”Ensi kesän ohjelmisto tulee koostumaan niin suunnitelluista 2020 artisteista, kuin myös varsin mielenkiintoisista uusista kiinnityksistä. Luvassa on monipuolinen kattaus ja huipennus festarikesälle 2021”,  tapahtuman promoottori Kalle Kallonen kommentoi.
Lisäksi ensi kesän tapahtumaan on vahvistettu esiintyjäksi tänä vuonna uudet albumit julkaisseet Cledos, Gracias, F ja Lauri Haav, Emma-voittajat Jesse Markin ja Gettomasa, IBE, MKDMSK MMRL -tribuutti sekä Spotify-listoja “Penelope” -hitillään hallinnut William.

Lipunmyynti on jälleen käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan – lisätietoa Blockfestin sekä lipunvälittäjien verkkosivuilla. Festivaali on suunnattu vain täysi-ikäisille myös ensi vuonna.

Blockfest 2021 -artistit:
Danileigh (US), Denzel Curry (US), Polo G (US)
Cledos, Gettomasa, Gracias, F, Ibe, Jesse Markin, Kube, Lauri Haav, MKDMSK MMRL, William