Benjamin teki biisin Espanjan suosituimman tyttöbändin kanssa – Radio NRJ Finland

Benjamin teki biisin Espanjan suosituimman tyttöbändin kanssa

Benjaminin uusin single on hänen Fingerprints-albumiltaan löytyvä kappale Man On The Moon, jolla on mukana Espanjan suosituin tyttöbändi Sweet California. Benjamin on fiiliksissä yhteistyöstä Suomessakin käväisseen kolmikon kanssa.

– Man On The Moon on ensimmäinen biisini, jolla on mukana toinen artisti. Olen tosi otettu siitä, että Espanjan suosituin tyttöbändi Sweet California halusi lähteä mukaan kappaleelle. Biisistä on tullut uskomatonta palautetta faneilta niin Suomessa kuin Espanjassakin, Benjamin kertoo.

Benjamin on kovassa nosteessa Espanjassa. Huhtikuussa hänen debyyttialbuminsa Fingerprints nousi suoraan kolmanneksi Espanjan albumilistalla. Kesäkuun alussa Benjamin teki ensimmäiset omat klubikeikkansa Madridissa, Valenciassa ja Barcelonassa.

Kaiken kaikkiaan Benjamin on esiintynyt Espanjassa kymmenisen kertaa, muun muassa viime vuoden lopussa 15 000 ihmisen edessä Coca Cola Music Experience -konsertissa Madridissa.

Benjaminilla on Espanjassa jo paljon faneja: kirkuvien teinien laumat seuraavat kadulla, ihmiset pysäyttelevät kuviin, nimmaritilaisuudet kestävät tuntikausia ja keikoilla eturivit ovat täynnä itkeviä tyttöjä. Innokkaimmat ihailijat päivystävät yötä päivää hotellien ulkopuolella.

Benjaminin debyytti-EP Square One julkaistiin toukokuussa 2015. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 353 000 seuraajaa ympäri maailmaa. Benjamin on jo useamman vuoden säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita.

benjamin-sweetcalifornia