Antti Tuiskulta uusi single Aamukuuteen – Radio NRJ Finland

Antti Tuiskulta uusi single Aamukuuteen

Antti Tuiskun uusi biisi Aamukuuteen feat. Erin julkaistiin tänä aamuna klo 6:00. Kappale syntyi yön pikkutunteina syksyllä 2016 Antin, Jurekin ja Kalle Lindrothin toimesta.

– Jurek oli aiemmin kirjoittanut pöytälaatikkoonsa tekstin, jossa oli lopulliseen biisiin päätynyt aamukolmeen, aamuviiteen, aamukuuteen –läppä. Päätimme alkaa työstää sitä, ja säkeistöt sekä melodiat syntyivät yhtäkkiä kuin itsestään. Oli hauska huomata jo tekovaiheessa, että olimme selkeästi tekemässä jotain hyvin ”epäsuomalaista”, letkeää, hyvän tuulen kappaletta, Antti muistelee.

Yli puoli vuotta kappaleen valmistumisesta Antti tutustui kunnolla Eriniin Idolsin kautta ja rupesi haaveilemaan yhteisbiisistä.

– Rakastan Erinin ääntä, hänellä on mielestäni maamme modernein poplaulusoundi. Ehdotimme Erinille feat -osuutta Aamukuuteen -biisiin ja hän innostui ajatuksesta. Erinin osuus teki biisistä täydellisen, Antti fiilistelee.

Koko kesän huikeita festarikeikkoja vetäneen Antti Tuiskun odotettu uusi albumi Anatude julkaistaan 15. syyskuuta. Siltä löytyvät Aamukuuteen -kappaleen lisäksi hitit Hanuri, Mä hiihdän ja Rahan takii. Syksyllä Antti nähdään päätuomarina Nelosella Idolsissa, jonka tuomaristossa ovat mukana myös Erin ja Jurek.