Antti Tuisku uransa suurimmalle kiertueelle – Radio NRJ Finland

Antti Tuisku uransa suurimmalle kiertueelle

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku tiedotti hetki sitten Nelosella Anatuden Ylimääräisessä Uutislähetyksessä lähtevänsä keväällä 2018 kattavalle areenakiertueelle.

– Odotan kuin kuuta nousevaa tähänastisen urani suurimman haaveen toteutumista. Megaluokan show’ta ei tuoda pelkästään pääkaupunkiin vaan musiikillisesta ja visuaalisesta iloittelusta päästään nauttimaan ympäri Suomen. Tulevan kiertueen rinnalla ylistetty Hartwall Arenan Peto show oli vasta alkusoittoa. En malta odottaa, Antti intoilee.

Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue nähdään ensi keväänä seuraavilla paikkakunnilla:

30.3. Tampere, TähtiAreena
31.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
1.4. Kuopio, Kuopio-halli
13.4. Oulu, Oulun Energia -areena
14.4. Rovaniemi, Lappi Areena
20.4. Lahti, Lahti Halli
21.4. Turku, Gatorade Center
5.5. Helsinki, Hartwall Arena

Liput palvelumaksuineen alkaen 39,90€. Ne tulevat myyntiin perjantaina 15. syyskuuta klo 9 osoitteessa www.lippu.fi, Hartwall Arena: www.ticketmaster.fi.

Kiertueuutisten lisäksi tämä viikko on muutenkin Antti Tuiskun. Perjantaina ilmestyy Anatude-albumi, jolta ilmestyy vielä ennen sen julkaisua kaksi kappaletta, sekä tiistaina että torstaina. Keskiviikkona klo 20 Nelosella alkaa Idols, jossa Anatude on päätuomarina. Samana päivänä poptähti esiintyy myös Elämä lapselle -konsertissa.

Torstaina valvotaan uuden albumin julkaisua Spotifyn kanssa Facebook-livessä ja levynjulkaisupäivänä eli perjantaiaamuna liput tulevat myyntiin Anatude: Mun on pakko twerkkaa -hallikiertueelle. Perjantaina Helsingin Forumissa avautuu Anatude Pop Up -myymälä, jossa on myös levyn kansitaiteesta koottu valokuvanäyttely.